Yritysesittely

Deep Forest on oululainen laaja-alainen yritys, jonka asiakaskuntaan kuuluvat niin yritykset kuin yksityiset henkilöt.

Palvelutarjontaan kuuluvat
– tuotepaino
– verkkosivujen suunnittelu ja toteutus
– markkinointimateriaalien suunnittelu ja toteutus
– kuva- ja tekstisisällön tuotanto, myös englanniksi

Tuotteita painetaan tilauksesta yritysasiakkaiden markkinointituotteiksi, yksityishenkilöille uniikeiksi käyttötavaroiksi ja tuotteita painetaan myös omaan verkkokauppamyyntiin ja jälleenmyyntiin.

Verkkosivut suunnitellaan asiakkaan tarpeiden mukaan ja sivusto voidaan toteuttaa koodaamalla ne HTML -kielellä. Myöhemmin verkkosivujen tekstin tai kuvien päivittäminen onnistuu asiakkaan itsensä tekemänä tai tilaamalla päivityksen.

Nettisivujen lisäksi on mahdollista tilata myös muunlaisia markkinointimateriaaleja printti- ja digimuodossa. Kaikki tuotettavat markkinointi- ja muut materiaalit suunnitellaan yhdessä tilaajan tarpeiden mukaan. Tuotteita voivat olla esimerkiksi painetut markkinointituotteet, käyntikortit, mainokset, esitteet, kannet, lentolehtiset, tarrat, julisteet, banderollit

Valokuvaus ja kirjoittaminen onnistuu vaivattomasti asiakkaan puolesta tai yhdessä asiakkaan kanssa. Myös jo ennestään kuvattujen valokuvien hyödyntäminen onnistuu joko muun työn yhteydessä tai erikseen tilattaessa. Kuvagalleriaan pääset tutustumaan verkkosivuillamme, voit myös erikseen tiedustella tietynlaista haluamaasi kuvaa.

Pienenä toimijana yritys pystyy toimimaan joustavasti ja kilpailukykyisesti. Laaja-alaisten taitojen ja palveluiden vuoksi voidaan toimia laajalla työn alueella, joka hyödyttää myös asiakkaitamme.

Osaamisalueet

Erikoistavarakauppa, Kauppa, Palvelut, Logistiikka, Matkailu, Konsultointi ja muut B-to-B- palvelut, Lifestyle design, käsityö, Luovat alat, Mainonta ja viestintäpalvelut, Media, Muut palvelut, Tukkukauppa ja agentuuriliikkeet, Visuaaliset taiteet

Audiovisuaalinen tuotanto, B2B, B2C, Graafinen suunnittelu, Verkkokauppa