Yritysesittely

Olemme yksinoikeudella skotlantilaisen Chocolate Treen, saksalaisen Georgia Ramonin, ruotsalaisen Standout Chocolaten ja Tsekkiläisen Ajala Chocolaten suklaiden maahantuoja ja jakelija Suomessa. Tukkukauppamme valikoimaan sisältyy jokaiselta artesaanivalmistajilta heidän täydet bean to bar -suklaalevyvalikoimat ja lisäksi muita laadukkaita suklaa- ja kaakaotuotteita sekä jälleenmyyntiin, että HoReCa-käyttöön. Tuotteemme soveltuvat erityisesti sellaisiin liikkeisiin ja myymälöihin, joissa asiakaskunta arvostaa teollista suklaata laadukkaampaa suklaata, näyttävämpää paketointia sekä käsityötä tai noudattaa tiettyä ruokavaliota.

Järjestämme tilauksesta yrityksille ja yksityishenkilöille ohjattuja suklaamaisteluja eli suklaatastingeja. Jos suunnitelmissanne on polttarit, tyky-/tyhy-päivät, syntymäpäivät, virkistyspäivät, pikkujoulut, kaverusten kokoontumiset tai muut illanistujaiset, olemme varmoja siitä että ne paranevat suklaatastingeilla.

Suklaakerho on olemassa sinua varten, joka olet kiinnostunut laadukkaista suklaista ja arvostat vaivattomuutta niiden hankinnassa. Suklaakerhon jäsenenä luotat meidät valitsemaan sinulle kahden kuukauden välein kolme suklaalevyä, jotka toimitamme kotiisi. Sinun tehtäväksi jää suklaista nauttiminen. Huolehdimme aina siitä, että et ainakaan vuoden kuluessa saa samaa suklaalevyä useampaan kertaan.

Osaamisalueet

Erikoistavarakauppa, Kauppa, Palvelut, Logistiikka, Matkailu, Konsultointi ja muut B-to-B- palvelut, Matkatoimistot, huvi ja urheilu, Muut palvelut, Tukkukauppa ja agentuuriliikkeet

B2B, B2C, Ohjelmapalvelut, Verkkokauppa