Yritysesittely

Säästä aikaa, vaivaa ja rahaa! Nanopinnoitus sopii vanhoihin ja uusiin kohteisiin, joissa tarvitaan puhtautta, suojaa ja kirkkaampaa ilmettä. Sekä helpommin puhtaana pidettäviä pintoja.

Nanopinnoitteemme tarjoavat erilaisille pinnoille likaa hylkivän suojan, jonka ansiosta lika ei pääse tarttumaan ja sen puhdistaminen helpottuu huomattavasti. Uuden pinnoitteen ansiosta epäpuhtaudet vähenevät huomattavasti. Kuluttajille tämä tarkoittaa muun muassa kylpyhuoneiden, keittiöiden ja muiden tilojen syväpuhdistusta, pinnoittamista sekä tarvittaessa silikonien ja laattasaumojen uusimista. Myös uudet pinnat voi ja kannattaa pinnoittaa!

Yrityksille, taloyhtiöille ja julkiselle sektorille Nanopinta tarjoaa vieläkin kattavamman valikoiman syväpuhdistuksia sekä pinnoituksia. Rakennusten ulko ja sisäpintojen puhdistus ja suojaus ilmansaasteilta sekä muilta epäpuhtauksilta kuten graffiteilta, patsaiden, muraalien ym. puhdistus ja suojapinnoittaminen sekä sekä sisäilman laatua parantavat antimikrobiset pinnoitteet ja käsittelyt ovat tavanomaisimpia palveluitamme.

Nanopinta Oy on vuonna 2023 perustettu nuorten omistama ja johtama yritys. Nuoresta yrityksen iästä huolimatta, olemme kannattava ja vakaavarainen toimija ja meillä on Pohjois-Pohjanmaalla, Kainuussa, Pohjois-Savossa, Keski-Suomessa, Keski-Pohjanmaalla ja Lapissa lähes 200 tyytyväistä asiakasta. Heidän tarinoitansa voit lukea muun muassa verkkosivuiltamme.

Osaamisalueet

Kauppa, Palvelut, Logistiikka, Matkailu, Muut palvelut

B2B, B2C, Puhtaus