Yritysesittely

Akvatek on omakotitalojen viemärihuoltojen kotimainen huippuasiantuntija tuhansien tyytyväisten asiakkaiden kokemuksella. Tutkimme ja huollamme viemärit alan parhailla menetelmillä ja työkaluilla.

VIEMÄRIKUVAUS | Viemärit kannattaa kuvata säännöllisesti. Mikäli kiinteistön viemäreitä ei ole koskaan kuvattu, kannattaa se suorittaa mahdollisimman pian. Viemärikuvauksen avulla selviää putkien materiaali, viemärissä olevan kertymän määrä, asennuksen oikeellisuus ja laatu sekä viemäriputken kunto. Nykypäivänä laki edellyttää viemäriputkien kuvaamista uudiskohteilta ennen niiden käyttöönottoa.

VIEMÄRIHUOLTO | Tukokset ja hajuhaitat ovat yleisimpiä viemäriputkien ongelmia. Putkitukoksista johtuvat vesivahingot ovat yleisiä ja niiden aiheuttamat kosteusvahingot laajoja ja kalliita. Säännöllisellä viemärihuollolla voidaan ennaltaehkäistä tukoksia ja ylläpidetään viemäreiden toimivuutta. Viemärihuolto palvelumme on erittäin kattava. Puhdistamme tai vaihdamme hajulukot ja HK-tiivisteet uusiin. Puhdistamme viemäriputket harjakoneella, jolloin putkesta saadaan kauttaaltaan puhdas ja sen kuntoa on oikeasti mahdollista arvioida. Puhdistuksen jälkeen koko viemäriverkosto kuvataan ja tallennetaan asiakkaalle. Lopuksi koko työstä tehdään asiakkaalle jäävä raportti.

VIEMÄRISUKITUS | Valurautaiset, betoniset ja muoviset viemäriputkistot tulevat elinkaarensa päähän noin 40 vuoden iässä. Yleisimmät ongelmat ovat halkeamat, ruostuminen, haurastuminen sekä liitos- ja tiivistevauriot. Viemärisaneeraus sukittamalla on nopeampi ja kustannustehokkaampi menetelmä perinteiseen viemäriputkiremonttiin verrattuna, jossa viemäriputket joudutaan purkamaan rakenteet rikkomalla. Sukitus tapahtuu imeyttämällä epoksi polyesteristä valmistettuun huopasukkaan ja puhaltamalla paineilmalla se vanhan viemärin sisään. Kovettuessaan siitä muodostuu noin 3mm vahva saumaton muoviputki vanhan sisään. Jokainen viemärihaara vahvistetaan erikseen haaraan asennettavan haaravahvikkeen avulla. Putkisto kannattaa saneerata vielä, kun se on mahdollista tehdä sukittamalla.

Ota yhteyttä, kun haluat hyödyntää viemärialan huippuosaajaa!

Osaamisalueet

Kauppa, Palvelut, Logistiikka, Matkailu, Turvallisuus- ja kiinteistönhoitopalvelut

B2B, B2C