Uudessa hakemistossa yritykset voivat merkitä perinteisen toimialarakenteen lisäksi myös muita erityisosaamisalueitaan. Erityisosaamisalueiden avulla yritysten verkottuminen helpottuu, koska listaukset toimivat myös yli päätoimialarajausten.

Yritykset vastaavat itse antamistaan tiedoista. Hakemisto lähettää viestin puolen vuoden välein. Viestissä pyydetään päivittämään yrityksen tiedot. Mikäli tietoja ei päivitetä, niin yrityksen tiedot poistuvat hakemistosta. Yrityshakemisto toimii sekä suomen- että englanninkielisenä.

Voit valita useita toimialoja ja alatoimialoja. Alatoimialalistauksesta löydät myös avainsanoja. Avainsanojen avulla yritysten verkottuminen helpottuu, koska listaukset toimivat myös yli päätoimialarajausten. Hae nimellä –kenttä etsii kirjoittamiasi sanoja kaikesta yrityksen syöttämästä tiedosta.

Voit järjestää hakutulokset A:sta Ö:hön ja toisinpäin.

Kaikki valitut hakuehdot tulevat näkyviin hakukenttien alle. Voit poistaa niitä yksitellen klikkaamalla ko. hakuehtoa, tai tyhjentää kaikki hakuehdot klikkaamalla Tyhjennä kaikki hakuehdot-painikkeesta.

Saat lisätietoja yrityksestä klikkaamalla Avaa yrityskortti –tekstiä. Voit tulostaa tai jakaa yksittäisen yrityskortin sähköpostitse.

Ongelmatapauksissa ota yhteyttä lomakkeemme kautta

Näin ilmoitat yrityksesi tiedot tietokantaan

Ilmoita yritys -kohdassa yritys voi lisätä omat tietonsa yritysrekisteritietokantaan.

Vaiheet

Rekisteröityminen
Kirjautuminen
Tietojen syöttö englanniksi
Tietojen päivittäminen/muuttaminen

Yritykset vastaavat itse tietojensa oikeellisuudesta.