Yritysesittely

Arctic Ideas Consulting auttaa yrityksiä kehittämään ja kasvattamaan liiketoimintaansa erityisesti digitalisoinnin avulla. Tavoitteenamme onkin auttaa yrityksiä tunnistamaan kilpailukykyä ja löytämään oman tapansa toimia oman alansa kilpailussa. Erityisesti kasvu ja yritysten uudistuminen ovat keskiössä.

Autamme asiakkaitamme esimerkiksi strategian kehittämisessä ja kirkastamisessa, strategisten markkinointisuunnitelmien laatimisessa ja asiakassuhteiden kehittämisessä. Myös yritysten omien palvelujen ja tuotteiden uudistamiseen liittyvä tuotteistaminen kuuluu palveluihimme.

Avainasioina on löytää yritykselle sopiva kehittämiskokonaisuus. Kehittämishankkeet siis ovat yrityskohtaisia ja konkreettisia.

Konsulttina toimii Maija-Leena Rissanen, jolla on kokemusta tuotteiden, palvelujen ja ratkaisujen myynnistä, tuotehallinnasta ja markkinoinnista eri kokoisissa yrityksissä kotimaassa ja kansainvälisesti. Yhdistän konsultaatiossa teknisiä näkemyksiä kaupalliseen innovaatioon. Erityisesti tuotteistaminen, markkinointi ja myynnin kehittäminen ovat osaamisalueitani. Olen käytännönläheinen ja pyrin tuottamaan selkeää tulosta ilman ylimääräistä konsulttislangia.

Osaamisalueet

Development of BusinessModel, ICT, Kauppa, Palvelut, Logistiikka, Matkailu, Kestävä kehitys, Konsultointi ja muut B-to-B- palvelut, Luovat alat, Mainonta ja viestintäpalvelut, Terveys ja Life Science, Älykäs ja Puhdas Teollisuus / Cleantech ja Teollisuus

B2B, B2C, Palvelumuotoilu, Sähköiset palvelut