Yritysesittely

Yrittäjä, tarvitsisitko toisinaan oman assistentin? Paperihommia tekemättä? Tietoa pitäisi etsiä, hintoja vertailla? Yrityksen nettisivuille pitäisi saada lisää sisältöä? Asiakastietojärjestelmä ei ole ajan tasalla? Onko sinulla paljon rutiinihommia, jotka vievät liikaa aikaasi? Haluatko keskittyä ydinosaamiseesi?

Joidenkin yritystoimintaan liittyvien tehtävien antaminen muiden hoidettavaksi on usein sekä taloudellisesti että yrittäjän hyvinvoinnin kannalta järkevää. Jos yrityksesi tarvitsee assistenttia vain toisinaan, autan mielelläni – jotta sinä voit keskittyä olennaiseen. Kun saat työpöydältäsi pois rutiiniluonteisia ja aikaavieviä töitä, sinulla säästyy aikaa ja energiaa tärkeimpien asioiden hoitamiseen.

Sinun ei tarvitse sitoutua pitkiin sopimuksiin tai työntekijän palkkaamiseen, mutta sinulla on kuitenkin mahdollisuus saada helposti apua yrityksesi arjen asioiden hoitamiseen. Joskus myös asioiden läpikäyminen toisen ihmisen kanssa voi auttaa löytämään uusia näkökulmia asioihin ja näin auttaa kehittämään yrityksen toimintaa.

Osaamisalueet

Kauppa, Palvelut, Logistiikka, Matkailu, Konsultointi ja muut B-to-B- palvelut

B2B