Yritysesittely

Avalon on ainutlaatuisten asiakaskokemusten tuottamiseen erikoistunut markkinointitoimisto. Meidän käsissämme oivaltavat, tunteita herättävät ideat, datalähtöinen asiakasymmärrys ja erottuvat bränditarinat muuttuvat mitattaviksi tuloksiksi.

Autamme asiakkaitamme hyödyntämään tehokkaammin eri kanavia ja markkinoinnin automaatiota. ICOM-jäsenyytemme ansiosta pystymme kansainvälisissä markkinointihankkeissa tarjoamaan aitoa paikallismarkkinoiden tuntemusta asiakkaidemme käyttöön. Suunnittelemme ja toteutamme monimediakampanjat, sosiaalisen median toimenpiteet, blogit, artikkelit, esitykset ja infografiikat toiveidenne mukaan. Hallitsemme erilaiset sisältömuodot ja tiedämme, mitkä niistä purevat kohdeyleisöön parhaiten. Teemme videotuotannot ideoinnista ja käsikirjoittamisesta toteutukseen asti tai joustavasti yhteistyössä kanssanne.

Voit luottaa hyvillä mielin käsiimme myös perinteisempien markkinointimateriaalien tuotannon. Suunnittelemme messuosastot, printtimainokset, asiakaslehdet, esitteet ja roll-upit brändi-ilmeenne mukaisesti. Avullamme brändinne tarina on aina luettavissa kaikkien materiaalienne kautta.

Osaamisalueet

Luovat alat, Mainonta ja viestintäpalvelut

Audiovisuaalinen tuotanto, B2B, B2C, Graafinen suunnittelu, Palvelumuotoilu, Sähköiset palvelut, Verkkokauppa