Yritysesittely

Avara Valmennus on oululainen, koko Suomessa toimiva ammattitaitoinen työyhteisöjen sekä yksityishenkilöiden hyvinvointiin, motivointiin sekä koulutukseen keskittynyt yritys. Avaran osaaminen liittyy erilaisten mindfulness- eli tietoisen läsnäolon tekniikoiden hyödyntämiseen eri elämänalueilla aina työstä harrastuksiin ja opiskelusta henkiseen kasvuun asti. Avara tarjoaa stressinhallintaan, ihmisten motivointiin, itsensä johtamiseen, vuorovaikutustaitoihin, rentoutumiseen ja rauhoittumiseen sekä elämäntaitoihin liittyviä palveluita.

Avaran näkemyksen mukaan, ihmisen tie onnellisuuteen sekä menestykseen (mitä ikinä se kullekin meistä tarkoittaakaan) kulkee mahdollisimman kirkkaan, rauhallisen, selkeän ja hyvin huolletun mielen kautta. Kun vapaudumme mielen luomista rajoitteista sekä hälystä, avautuu meille lähes rajaton mahdollisuus toteuttaa itseämme elämässä.

Osaamisalueet

Asiantuntijapalvelut, Kauppa, Palvelut, Logistiikka, Matkailu, Konsultointi ja muut B-to-B- palvelut, Liikunta- ja elämyspalvelut, Luovat alat, Terveys ja Life Science, Terveys- ja hyvinvointipalvelut

B2B, B2C, Terveys