Yritysesittely

Diif tarjoaa yrityspalveluja markkinoinnin ja mainonnan alueella. Tietyin ehdoin toiminnan alueet voidaan tiivistää seuraavaan kolmeen osioon:
– verkkosivut
– markkinointimateriaalit
– painotuotteet

Verkkosivut palvelunamme sisältää verkkosivujen koko prosessin suunnittelusta valmiiseen tuotteeseen. Suunnittelemme sivut alusta asti yhteistyössä tilaajan kanssa ja tilaaja pääsee aidosti vaikuttamaan lopputulokseen haluamassanne määrin. Suunnittelun jälkeen alamme toteuttamaan sivustoa, jolloin rakennamme sivuston suunnittelemamme mallin pohjalta.
→ diif.fi/verkkosivut

Markkinointimateriaalit käsittävät yrityksen printti- ja digitaalisessa markkinoinnissa käytettävien materiaalien suunnittelun ja painamisen tai tallentamisen muuten sopivaan muotoon. Markkinointimateriaaleja voivat olla esim. käyntikortti, logo, esite, sosiaalisen median mainos tai vaikkapa messukalusteet.
→ diif.fi/markkinointimateriaalit

Palveluihimme kuuluvat myös painotuotteet, joita ovat esim. liikelahjat ja mainoslahjat. Painotuotteisiin voidaan painaa esim. yrityksen logo tai muu kuvitus. Valikoimassamme on mm. kyniä, mukeja, kangaskasseja ja paperikasseja sekä avaimenperä ja magneetteja,
→ diif.fi/painotuotteet

Tarkemmin näihin kolmeen osioon ja niiden sisältöihin pääset tutustumaan verkkosivuillamme diif.fi.

Osaamisalueet

Kauppa, Palvelut, Logistiikka, Matkailu, Konsultointi ja muut B-to-B- palvelut, Luovat alat, Mainonta ja viestintäpalvelut, Media

Audiovisuaalinen tuotanto, B2B, Graafinen suunnittelu