Yritysesittely

Olemme kolmen veljeksen perustama digitaalisen median tuotantoon keskittyvä yritys. Yhteinen kiinnostuksemme taiteisiin, kulttuuriin ja teknologiaan sai meidät yhdessä luomaan jotain niin hienoa ja uudenlaista, että se todellakin herättää ihmisten huomion. Me olemme tarinankertojia – “Sinun tarinasi, meidän tavalla™”.

Palveluihimme kuuluvat videotuotanto, valokuvaus, graafinen suunnittelu, internet-sivut ja sosiaalisen median palvelut. Tukikohtamme sijaitsee Oulussa, mutta työskentelemme tarvittaessa koko Suomen alueella. Ensisijaisesti tahdomme palvella ja auttaa Oulun alueella sijaitsevia yrityksiä näkymään paremmin ja tyylikkäämmin. Kaikilla on tarina, se pitää vain kertoa oikein ja tyylillä, jotta se kuuluu.

Meidän juuremme ovat urheilullisissa mainosvideoissa ja sisällössä. Olemme erittäin kokeneita tuottamaan videoita erityisesti kuntoilutuotteista, urheilijoista, lajeista sekä kuntosaleista. Videoissamme urheilun vauhti, intensiteetti ja tunne välittyvät aina juuri oikein. Urheilukuvauksen kautta kerättyä tietoa ja taitoa sovellamme nyt kaikenlaisiin videotuotantoihimme.

Eri tyyppisiä tarinankertojia on yhtä monta kuin on tarinaakin. Kaikki kertovat tarinan eri tavalla – jotkut paremmin kuin toiset. Me myös keskitymme kehittämään visuaalista tarinankerrontaamme, ja tahdomme kokemuksen kautta oppia tarjoamaan meidän asiakkaillemme juuri heille sopivan tarinankerrontamallin. Me kannamme tarinaasi tunteella, joka välittyy katsojille takuuvarmasti. Tarinasi painautuu heidän mieliensä syövereihin pysyvästi.

Osaamisalueet

Luovat alat, Mainonta ja viestintäpalvelut, Media, Visuaaliset taiteet

Animaatio, Audiovisuaalinen tuotanto, B2B, Graafinen suunnittelu