Yritysesittely

Fuusor-pilvipalvelu visualisoi kaiken sinua kiinnostavan liiketoimintatiedon (esim. kirjanpito, myynti, reskontra, HR, varasto, digimarkkinointi) interaktiivisiin näkymiin haluamassasi muodossa. Pystyt hahmottamaan kokonaiskuvan helpommin, jolloin trendien ja poikkeamien havaitseminen nopeutuu. Nykyaikaisen käyttöliittymän ja interaktiivisten toimintojen avulla voit vaihtaa tarkastelun kohteita ja jaksoja sekä porautumisen tasoa aina mielenkiintosi mukaan.

Fuusor kerää tiedot eri järjestelmien rajapinnoista ja tietokannoista ja muodostaa niistä dashboardit ja raportit automaattisesti, joten tarkasteltavat tiedot ovat aina ajan tasalla. Automatisoinnin myötä myös manuaalisen työn virheet poistuvat ja aikasäästöt ovat merkittäviä. Kerättyjä tietoja voidaan tarkastella omina aihioinaan tai yhdisteltynä esim. tehokkuusmittareiden kautta.

Fuusor tukee tiedolla johtamista ja suunnittelua, koska liiketoiminnan datamassa saadaan sellaiseen muotoon, että sen hyödyntäminen päätöksenteossa helpottuu. Päivittäistä toimintaa tukeva raportointi ja tiedon jakaminen tehostuvat. Fuusor skaalautuu vaivattomasti muuttuvien tarpeiden ja datastrategian mukaisesti.

Tieto kulkee aina mukanasi. Fuusor-pilvipalvelu toimii kaikilla nykyaikaisilla päätelaitteilla ja selaimilla ilman mitään asennuksia, joten sinulla ja organisaatiollasi on valmiit raportit, mittarit ja analyysit aina käytettävissä pöytäkoneella, läppärillä, kännykällä, tabletilla tai vaikka toimiston infotaululla. Monipuolisella käyttäjähallinnalla varmistetaan, että jokainen saa juuri hänelle relevanttia tietoa haluamassaan muodossa.

Fuusorin myötä saat kokeneen, joustavan ja sitoutuneen tiimin kumppaniksesi. Fuusorin henkilöstöllä on yhteensä kymmenien vuosien kokemus suomalaisten yritysten ja yhteisöjen dataratkaisuista ja niiden vaatimuksista. Tuotekehityksellä on myös poikkeuksellisen vahva osaaminen eri järjestelmien rajapintoihin ja tietokantoihin toteutetuista täysin automatisoiduista integraatioista.

Fuusor-pilvipalvelun kehitystyössä yhdistyvät vahva kokemus ja puhtaalta pöydältä aloitettu työ, jonka ratkaisuissa ja toteutuksessa on voitu hyödyntää uusimpia tekniikoita ja niiden tarjoamia mahdollisuuksia.

Fuusor Oy on moderni yritys, joka pystyy mukauttamaan toimintaansa nopeasti ja ketterästi asiakkaiden muuttuviin ja vaihteleviin tarpeisiin. Jokainen meistä on sitoutunut tarjoamaan sinulle alan parasta palvelukokonaisuutta. Asiakaspalvelumme auttaa sinua nopeasti ja asiantuntevasti.

Kustannustehokkaana pilvipalveluna Fuusor soveltuu erinomaisesti pk-yritysten käyttöön. Saat koko business intelligence -palvelukokonaisuuden yhdeltä luukulta: tarvekartoitus ja konsultointi, kaikki integraatiot eri järjestelmiinne, käyttövalmis Fuusor-pilvipalvelu, käyttäjäkoulutus sekä erinomainen asiakas- ja tukipalvelu.

Fuusor ei vaadi ohjelmistoinvestointeja eikä raskaita käyttöönottoprojekteja. Fuusor sisältää valmiit työkalut ja toiminnot sekä kattavan valikoiman käyttövalmiita dashboardeja ja raportteja erilaisiin tarpeisiin. Käyttöönotto ja koulutus hoituvat yleensä päivässä tai parissa.

Fuusor ei vaadi pitkiä sitoutumisaikoja, kuukausivuokrassamme on 3 kuukauden irtisanomisaika.

Osaamisalueet

ICT, Konsultointi ja muut B-to-B- palvelut

B2B, Keinoäly, Sähköiset palvelut