Yritysesittely

Me Kaira Digitalilla tarjoamme räätälöityjä digitaalisia ratkaisuja pk-yrityksille kustannustehokkaasti. Meidän ydinosaamiseen kuuluu WordPress-verkkosivut, WooCommerce-verkkokaupat, hakukoneoptimointi ja digimarkkinointi. Meillä on vuosien kokemus verkkoliiketoimintojen kehittämisestä eri aloilta niin yrittäjänä kuin palveluntuottajana.

Uskomme, että parhaat ideat ja tehokkuuden mahdollistaa täysi etätyöskentely. Meillä on vapaus työskennellä sieltä missä tuntuu parhaalta eikä olla juurruttu yhteen ja samaan toimistoon. 100% verkon välityksellä toimiminen mahdollistaa kustannustehokkaat ratkaisut, koska meillä ei ole kalliita kiinteitä kuluja. Tämä filosofia ohjaa työtämme päivittäin, olipa kyseessä sitten WordPress-verkkosivujen suunnittelu, WooCommerce-verkkokaupan rakentaminen, hakukoneoptimointi tai digitaalinen markkinointi.

Kaira – sana, joka juontaa juurensa syvälle lumen peittämiin metsiin ja jylhiin tuntureihin, kuvastaa sitä periksiantamatonta asennetta ja intohimoa, jolla lähestymme jokaista projektia.

Kaira Digital on enemmän kuin digitoimisto. Se on tarina siitä, miten yhdistämme luovan ajattelun ja tehokkaan työskentelyn pohjoisen luonnon inspiroimaan visioon. Tulemme jatkossakin kunnioittamaan näitä juuria, sillä ne ovat toimintamme ydin ja jatkuvan innostuksemme lähde.

Osaamisalueet

Kauppa, Palvelut, Logistiikka, Matkailu, Luovat alat, Mainonta ja viestintäpalvelut, Media, Verkkopalvelut

B2B, Graafinen suunnittelu, Verkkokauppa