Yritysesittely

Lämpöluxin menestystarina alkaa vuonna 2010. Suomalaisten omakotitalojen uudistaminen ja remontointi kiinnosti yrittäjävetoista porukkaa, ja innosti lähtemään remonttialalle. Hyvin nopeasti päädyttiin ikkunoiden ja ovien uudistamiseen. Valtaosassa omakotitaloista oli vanhat, huonokuntoiset ikkunat ja ovet, jotka tarvitsivat uudistamista. Ikkunat ja ovet ovat erittäin näkyvä ja tärkeä osa omakotitaloa, ja näiden uudistamisella saatiin huomattava ulkonäön ja asumismukavuuden paraneminen kodeissa.

Heti alusta oli selvää, että erinomainen palvelu avaimet käteen -periaatteella on ratkaisu, jolla lähestymme omakotitalojen asukkaita. Vaivattomalle kokonaispalvelulle oli runsaasti kysyntää, ja liiketoiminta lähti vauhdikkaasti liikkeelle. Vuonna 2012 syntyi idea omasta asennusvaunusta, jonka avulla asiakaspalvelun taso nostettiin kerralla aivan uudelle tasolle. Jokainen kohde oli mahdollista tehdä vaunun avulla kerralla valmiiksi asiakkaan luona. Vaunu mahdollisti räätälöidyn, yhtäjaksoisen asennustyön ilman turhia viiveitä tai keskeytyksiä.

Vuonna 2015 Lämpölux saavutti markkinajohtajuuden omakotitalojen ikkuna– ja oviremonteissa. Kokonaispalvelu ja toimintakonsepti oli menestystarina. Lämpöluxin toiminta on kehittynyt tämän jälkeen edelleen. Toimintakonseptia on hiottu yhä paremmaksi ja palvelutasoa parannettu vuosien varrella. Lämpölux jatkaa kotien uudistamista markkinajohtajana erinomaisen kokonaispalvelun, laadun ja ylivoimaisen asiakaskokemuksen siivittämänä.

Osaamisalueet

Huolto- ja korjaamopalvelut, Kauppa, Palvelut, Logistiikka, Matkailu

B2C, Teollisuus