Yritysesittely

AKRYYLIBETONI
Akryylibetoni on hierrettävä pinnoite, jonka vahvuus on yleensä 4mm.

Akryylibetonin väri saadaan sekoittamalla erilaisia värihiekkoja keskenään ja pinnoituksen karkeutta voidaan säädellä asiakkaan toiveiden mukaan. Akryyli soveltuu wc- ja suihkutiloihin, saunoihin, autotalleihin, autokatoksiin, lastauslaitureille, jätekatokset, parvekkeille, suurtalouskeittiöihin ja elintarviketeollisuuteen.

Akryylibetonin etuina on kestävä ja pitkäaikainen lattiapinnoite, kilpailukykyinen hinta ja nopean asennuksen vuoksi nopeuttaa aikatauluja ja vähentää kustannuksia. Akryylibetoni soveltuu lattioihin mihin kohdistuu suuria mekaanisia ja kemiallisia rasituksia.

POLYURETAANI
Polyuretaanipinnoite eli PU on saumaton, kestävä ja näyttävä lattiapinnoite, joka soveltuu monenlaiseen käyttötarkoitukseen. Se on helppo puhdistaa ja pitää hygieenisenä.

Polyuretaania käytetään omakotitaloissa, päiväkodeissa, kouluissa, toimistoissa, tuotanto- ja varastotiloissa, sekä IV-konehuoneissa.

Polyuretaanilla on myös mahdollista tehdä niin sanottua designlattiaa millä saadaan aikaan näyttävä lopputulos. Pinnoitteella on hyvä kemikaalien kestävyys ja se kestää erinomaisesti kulutusta.

EPOKSIT
Hiertoepoksi on hierrettävä pinnoite, jonka vahvuus on yleensä 4mm.

Hiertoepoksin väri saadaan sekoittamalla erilaisia värihiekkoja keskenään. Hiertoepoksin ero esim. akryylibetoniin on, että epoksille on annettava enemmän aikaa kovettua. Hiertoepoksi soveltuu lattioihin, joilta vaaditaan kovaa mekaanisen ja kemiallisen rasituksen kestävyyttä, soveltuu autopesuloihin, korjaamoihin, autotalleihin ja elintarviketeollisuuteen.

Itsetasaava epoksipinnoite on näyttävä ratkaisu ja värivaihtoehtoja löytyy useita. Epoksilattia on käytännöllinen ja kestävä ja se on helppo pitää puhtaana ja hygieenisenä. Soveltuu monenlaisiin tiloihin omakotitalosta suuriin tuotantotiloihin. Omakotitalossa voidaan toteuttaa erilaisia värejä sekoittamalla uniikki kokonaisuus, niin sanottu designlattia.

Osaamisalueet

Kauppa, Palvelut, Logistiikka, Matkailu