Yritysesittely

Lost Hoodie on pieni luova studio, joka on kotoisin Oulusta. Tiimimme koostuu henkilöistä, joiden pää on täynnä upeita ideoita ja taitoja!
Pyrimme tekemään kaikista tuotteistamme helposti lähestyttäviä sisällyttämällä niihin tuttuja elementtejä, samalla kun kokeilemme tuoreita uusia ideoita. Näiden kahden periaatteen yhdistäminen tekee suunnittelusta yksinkertaisen mutta merkityksellisen.

Graafinen suunnittelu
Piristä brändiäsi kanssamme!
Autamme sinua logoista julkaisuasetteluihin. Voimme luoda sinulle laadukasta grafiikkaa, olipa se sitten jotain yksinkertaista oman markkinointimateriaalisi, nettisivusi tai pitch deckin piristämistä. Tai logo, tietografiikka, käyttöliittymäsuunnittelu, verkkosivusto tai julkaisun ulkoasu.

Kuva
Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa.
Voimme luoda vektori- ja rasterikuvituksia markkinointitarpeisiisi, verkkosivustollesi, määräaikaisraportteihin, kirjoihin, aikakauslehtiin ja muihin julkaisuihin. Yksinkertaiset muotoiset eteenpäin vektorimallit käsin piirretympään tyyliin.

Konseptikuvat
Tuoreimmat konseptit, täällä!
Konseptitaiteilijamme voi luoda konseptikuvia useissa eri tyyleissä peleihin, elokuviin, sarjakuviin tai animaatioihin. Hahmoja, ympäristöjä, rakennuksia, esineitä, aseita ja ajoneuvoja, kaikkea mitä saatat tarvita.

Animaatio
Tarvitsetko 2D-animaatioita?
Taiteilijamme voivat tehdä Spinen avulla laadukkaita 2D sprite-arkki- ja luurankonimaatioita peliisi tai animaatioprojektiisi. Animaatiot ovat myös loistava työkalu opetustarkoituksiin teollisuusympäristössä.

3D-mallinnus
3D-malleja ja tekstuureja, meillä on niitä!
Taiteilijamme voivat luoda 3D-malleja peliprojekteihisi, animaatioihisi, markkinointimateriaaleihisi sekä arkkitehtonisiin ja tuoterenderöintiprojekteihisi. Voimme tarjota teksturointiosaamisemme myös niille, joilla on omat 3D-mallinsa.

Ohjelmointi
Ohjelmoijamme voivat auttaa sinua pelillistämisessä, rakentaa käyttöliittymän tai sovelluksen tuotteen ohjaamiseen tai ohjelmoimaan uuden komponentin peliprojektiisi. Heillä on kokemusta useista eri kielistä, kuten C, C#, C++ ja erilaisista web-kehityskielistä, kuten Java, Pascal, PHP ja SQL.

Osaamisalueet

Contract Manufacturing, ICT, Luovat alat, Peliala, SW-development, SW-products

B2B, Graafinen suunnittelu, T&K