Yritysesittely

Meka Pro Oy on valmistanut kaapelitiejärjestelmiä yli 30 vuoden ajan. Yhtiö on toiminut sähköurakonnissa ja teollisuudessa vuodesta 1953. Perheyrityksen pääkonttori, tuotekehitys ja tuotantolaitokset sijaitsevat Oulussa. Kotimaan myyntikonttorit löytyvät Vantaalta ja Salosta. MEKA®-tuotteet ovat laajasti edustettuina Pohjoismaissa, Baltiassa, Venäjällä ja Euroopassa. Meka Pro Oy:lle on myönnetty kotimaisuudesta kertova Avainlippu-tunnus.

Meka Pro Oy:n toiminta on sertifioitu ISO 9001 -laatustandardin ja ISO 14001 -ympäristöjärjestelmän mukaisesti. OHSAS 18001 -sertifikaatti edistää yrityksen työterveys- ja työturvallisuusmenetelmiä. Pakkausmateriaalit ovat kierrätettäviä ja niiden hyötykäytöstä huolehditaan Suomen Pakkauskierrätys RINKI Oy:n kanssa solmitulla sopimuksella.

Yhtiön tuotanto ja logistiikka pidetään jatkuvasti korkealla tasolla työmenetelmiä ja automatiikkaa kehittämällä. Tuotteiden saatavuus ja toimitusvarmuus ovat huippuluokkaa. Meka Pro Oy:n kaiken toiminnan keskeinen tavoite on tyytyväinen asiakas.

Osaamisalueet

Elektroniikkateollisuus, Metalliteollisuus, Valmistusteollisuus, Älykäs ja Puhdas Teollisuus / Cleantech ja Teollisuus

Teollisuus