Yritysesittely

“Sen tekeminen sanottiin mahdottomaksi. Sitten minä tein sen.” – Teemu Partanen
MAAILMAN PUHTAIMMALLA jaloteräksellä on pohjoisen sielu, ylpeä ja periksiantamaton. Sen valjastaminen vaatii omapäisyyttä ja rohkeutta – herkkyyttäkin. Mutta kun valo lopulta välkehtii työstetyn jaloteräksen pinnalla ja peilaa siihen katsojansa kuvan, silloin metalli palkitsee tekijänsä. Oikea muoto antaa sinnikkosielulle tarkoituksen; Nikama Designin tuotteissa se tukee omistajansa kosketusta ja kestää ikuisesti.
Selkärangan muodostavien luiden tavoin Nikama Designin tuotevalikoima on kokoelma ainutlaatuisia yksilöitä. Kaikki tuotteet, käsirenkaista ja korvakoruista kattaustuotteisiin ja kelloihin, muodostavat eheän, toisiaan tukevan kokonaisuuden, jota yhdistää korkeatasoinen materiaali, muotoilun uskallus ja suomalainen sisukkuus.
Nikama Designin omaleimainen muotokieli ammentaa aiheensa ihmisyydestä ja luonnosta. Vaikka jaloteräs onkin luja, kylmä ja kova, tuotteissa hehkuu käsin tekeminen, aitous ja lämpö. Jokainen Nikama Designin tuote on kertomus sinnikkyydestä, intohimosta ja rohkeudesta. Näitä asioita toivomme tuotteidemme välittävän myös sinulle.

Osaamisalueet

Erikoistavarakauppa, Esittävät taiteet, Kauppa, Palvelut, Logistiikka, Matkailu, Lifestyle design, käsityö, Luovat alat, Muotoilu

B2B, B2C