Yritysesittely

Tervetuloa Tuunauskauppaan!

Tuunaamalla saat muokattua esineitä ja kalusteita persoonallisiksi, omaan sisutukseen sopiviksi, voit jatkaa niiden käyttöikää ja samalla kierrätät ekologisesti vanhaa! Voit muuttaa esineen tai kalusteen käyttötarkoitusta kokonaan toiseksi tai vain parantaa tai uudistaa sitä.

Tuunauskaupasta löydät kaiken tarvittavan esineiden ja kalusteiden uudistamiseen. Valikoimista löytyy vetimiä, puu- ja metallikoristeita, ruuveja, nauloja ym.

Uutena maalisarjana meillä on kanadalainen Fusion™ Mineral Paint, joka on ammattilaistason maali arkipäivän DIY-harrastajalle! Helppokäyttöisellä Fusion™ maalilla on nolla VOC-päästöt, korkea peittävyys sekä yli 60 upean värin valikoima, jolla pystyt minkä tahansa kokoiseen projektiin! Sarjassa on myös 32 reseptiä kuinka sekoittaa upeita värejä. Tutustu maaleihin lisää niiden omilla sivuilla https://www.tuunauskauppa.fi/collections/fusion%E2%84%A2-mineral-paint-kaikki-tuotteet

Myös ekologinen Euca pesutiiviste löytyy hyllystämme. Tuotteen raikas eucalyptuksen tuoksu täyttää kotisi hetkessä. Euca valmistetaan Kotkassa, josta se löytää meidän hyllyymme.

Tuunaamossa järjestämme asiakkaille tuunausiltoja, myös yksityisesti. Kysy lisää 050-5888111 tai konttori@tuunauskauppa.fi

Verkkokauppatilaukseesi voit valita joko noudon myymälästä, kotitoimituksen (vain tietyt alueet, kts. lisää täältä) tai vaihtoehtoisesti lähetämme paketin sinulle postin, matkahuollon tai DB Schenkerin kautta. Tervetuloa tutustumaan!

Osaamisalueet

Erikoistavarakauppa, Kauppa, Palvelut, Logistiikka, Matkailu, Lifestyle design, käsityö, Luovat alat