Yritysesittely

Nordic Tank Oy – Pohjoista laatua

Oululainen Nordic Tank Oy on perinteisen valmistavan konepajateollisuuden ’high tech’ -toimija alueella, jossa kehitys on pitkään painottunut ICT-alaan. Yrityksen tuotteet ovat myös selkeitä ja korkealaatuisia vientituotteita kotimaan markkinoiden lisäksi, joita arvostetaan laajalti euroopassa.

Nordic Tank palvelee kaikissa säiliöihin ja säiliökuljetusratkaisuihin liittyvissä tarpeissa. Valmistamme säiliöitä sekä ruostumattomasta että haponkestävästä teräksestä niin kuljetuksiin, säilytykseen kuin teollisuuden prosesseihin oheislaitteineen. Lisäksi toteutamme konepajatöitä ja erikoistuotteita asiakkaiden tarpeiden mukaan. Palveluihimme kuuluu tuotteen elinkaaripalvelu sisältäen myös isommat muutostyöt ja jälkimarkkinapalvelut.

Nordic Tankin pääkonttori ja tehdas sijaitsee Oulussa Oritkarissa erinomaisten logististen yhteyksien äärellä. Maantiekuljetuksille on suora yhteys ilman korkeusrajoituksia. Satama, rautatie ja lentokenttä ovat myös välittömässä läheisyydessä. Nordic Tankin tuotteiden myyntiedustus ja huoltopiste löytyy myös Ruotsista.

Kuljetuskaluston osalta päämarkkina-alueemme ovat Pohjoismaat ja Baltia, mutta lähitulevaisuudessa Nordic Tank pyrkii laajentamaan markkina-aluettaan. Varasto- ja teollisuussäiliöiden sekä muiden konepajatuotteiden osalta markkina-alue on globaali.

Yhtiömme palveluksessa on noin 35 työntekijää ja työllistämme välillisesti lähialueen yhteistyökumppaniverkostoa, työntekijöitä sekä kaukaisempiakin partnereita. Asiantunteva ja sitoutunut henkilökuntamme puhaltaa yhteen hiileen ja pitää kunnia-asiana, että asiakas on tyytyväinen tilaamiinsa tuotteisiin. Toimintamme kulmakivenä on korkealaatuiset tuotteet ja tinkimätön asenne toteuttaa vaativammatkin ratkaisut. Asiakastyytyväisyys on meille ykkösasia.

Osaamisalueet

Konepajateollisuus, Metalliteollisuus, Älykäs ja Puhdas Teollisuus / Cleantech ja Teollisuus

B2B, Logistiikka, Teollisuus