Yritysesittely

Oulun Paineilmapalvelu Oy on paineilmakompressoreiden huoltoon, korjaukseen, myyntiin ja konsultaatioon erikoistunut yritys. Osaamisalueeseemme kuuluvat kaikkien kompressorivalmistajien merkit ja mallit, joten olemme käytettävissänne käyttämästänne merkistä riippumatta. Teemme huoltoja ja korjauksia tilauksesta, mutta tarjoamme myös kattavia huoltosopimuksia, jolloin kompressoreiden ajantasaiset huollot jäävät meidän vastuullemme. Halutessanne kauttamme voi tilata myös pelkät varaosat tai öljyt.

Asiakaskuntamme on läpileikkaus erikokoisia ja eri toimialoilla toimivia yrityksiä sekä julkisia laitoksia, joten voitte luottaa ammattitaitoomme alastanne riippumatta. Toimipisteemme sijaitsee Oulussa, mutta toimialueenamme on koko Pohjois-Suomi, joten ethän epäile ottaa yhteyttä, vaikka toimintasi ei olisikaan juuri Oulun talousalueella.

Huollon tarpeen lähestyessä, vikatilanteen sattuessa tai paineilmalaitteiston uusimisen ollessa ajankohtaista, otathan rohkeasti yhteyttä meihin silloin kun sinulle sopii, sillä olemme tavoitettavissanne kellon ympäri.

Osaamisalueet

Kunnossapito ja automaatio, Älykäs ja Puhdas Teollisuus / Cleantech ja Teollisuus

Teollisuus