Yritysesittely

Digitaalisten ratkaisuidemme avulla pystytte parantamaan toimitusketjun hallintaa, tuotannon päivittäisjohtamista, kunnossapitoa, työturvallisuutta ja tiedolla johtamista. Autamme teitä tehostamaan tuotekehityksen ja tuotannon laatua edistyneillä automaatioratkaisuilla, kuten konenäöllä, röntgenteknologialla sekä mittaus- ja laadunvarmistusjärjestelmillä. Toteutamme tiedonkeruuratkaisut, joilla pystytte välittämään ja jalostamaan tuotannosta syntyvää tietopääomaa päätöksenteon tueksi.

Palvelumuotoilu ja ketterä ohjelmistokehitys ovat erikoisosaamistamme. Terveysteknologiapalvelumme on ISO 13485:2016 sertifioitu. Integraatiopalvelullamme automatisoitte tiedonvälityksen järjestelmienne välillä. Turvaamme liiketoimintanne jatkuvuutta tuottamalla ylläpito-, pilvialusta-, ICT-, tietoturva- ja tukipalveluita tuotantokriittisiin ympäristöihin.

Joukkomme koostuu mm. ohjelmistokehittäjistä, automaation osaajista, teollisuuden suunnittelijoista, IT-asiantuntijoista ja asiakaspalvelun ammattilaisista. Meillä jokainen pääsee kehittämään omaa osaamistaan jatkuvasti uusiutuvissa toimintaympäristöissä.

Olemme suomalainen ja kasvava yhtiö, joka palvelee tiiviinä yhteisönä kansainvälisesti toimivia asiakkaitaan ympäri maailmaa. Toimimme Suomessa yli 10 paikkakunnalla mm. Jyväskylässä, Tampereella, Oulussa ja pääkaupunkiseudulla.

Osaamisalueet

Automaatioteknologia, ICT, SW-development, SW-products, System Integration, Terveys ja Life Science, Terveysteknologia ja eHealth, Älykäs ja Puhdas Teollisuus / Cleantech ja Teollisuus

B2B, eHealth, Graafinen suunnittelu, HealthTech, IoT, Keinoäly, Logistiikka, Monitorointi, Palvelumuotoilu, SOTE-järjestelmät, Sähköiset palvelut, T&K, Teollinen muotoilu, Teollisuus, Terveys, Verkkokauppa