Yritysesittely

Probot Oy automatisoi tuotantosi. Teemme teollisuusrobottien, cobottien ja mobiilirobottien integrointia ja erilaisia konenäkösovelluksia. Modernisoimme myös vanhoja tuotantolaitteita ja robottisoluja.

Lisäksi meiltä saat alusta alkaen tarpeittesi mukaan rakennetut kustomoidut tuotantolaitteet ja mobiilirobotit. Olemme toteuttaneet mm. laitteita ruokapakkauksien paketointiin ja tuote testaukseen sekä pyörillä liikkuvia robotteja logistiikan tarpeisiin ja maatalouden sovelluksiin. Klikkaa nettisivuillemme, jos haluat tutustua tarkemmin referensseihimme!

Monipuolinen osaamisemme testi- ja tuotantolaitteiden rakentamisessa, konenäkösovelluksissa ja robottiohjelmoinnissa on käytettävissä niin suurissa kuin pienissäkin projekteissasi. On kyseessä sitten robottisolu, laiterakennus, konseptointi tai prototyypin teko, toteutamme sen sinun tuotannollesi sopivalla tavalla. Ota yhteyttä!

Osaamisalueet

Automaatioteknologia, Biotuotteet ja -materiaalit, Elektroniikkateollisuus, Elintarviketeollisuus ja -tuotanto, Kierrätys, Kiertotalous, Konepajateollisuus, Kunnossapito ja automaatio, Maanviljely, Metalliteollisuus, Metsä-, paperi- ja puuteollisuus, Muu tuotanto, Valmistusteollisuus, Älykäs ja Puhdas Teollisuus / Cleantech ja Teollisuus

B2B, Logistiikka, Robotiikka, Teollisuus