Yritysesittely

Oppitunneilla kysyin usein kysymyksen: “Ymmärräthän, että suunniteltu sisältö koukuttaa aina?” Tämä on mantrani myös Punakynäpaholaisena. Olen viestinnän asiantuntija, joka ei pelkää tehdä muutakin kuin höpöttää teoriaa.

Punakynäpaholainen toteuttaa mm. seuraavanlaisia sisältöjä:
>> Digitaalinen sisältömarkkinointi erilaiset julkaisut orgaanisesta maksettuun (Google, Facebook, Instagram, TikTok, Pinterest, jne.)
>> Copywriting: videoin/valokuvaan, haastattelen ja kirjoitan blogit, asiakastarinat, yritystarinat, kasvutarinat (verkkosivuille, uutiskirjeisiin, painettuihin julkaisuihin jne.)
>> Sähköpostimarkkinointi: Suunnittele tehokasta ja kiinnostavaa sisältöä sähköpostikampanjoihin. Huomioin kaikessa viestinnässä asiakkaani brändin, viestintätyylin ja kohderyhmän.
>> Rekrytointiviestintä: tuotan rekrytointiviestintään liittyvät julkaisut verkkosivuille ja esim. Linkedinin.
>> SEO eli hakukoneoptimointi — verkkosivujen osumatarkkuuden rikastus. Viilaan sivustosi tekstit tehokkaammiksi tai tuotan uusille sivuillesi tekstit tarpeitasi vastaaviksi.

Tehdään yhdessä yrityksesi sisäisestä ja ulkoisesta viestinnästä toimivampaa. Täsmennetään uudelleen tavoitteet, kohderyhmät sekä kanavat, jotka sopivat juuri Sinun tarpeisiisi. Löydetään yrityksellesi se yksilöllinen ääni sekä tarina, jolla erottua massasta.

Osaamisalueet

Luovat alat, Mainonta ja viestintäpalvelut

B2B, B2C