Yritysesittely

Kuljetuksia yli 20 vuotta. Raijarit Oy on yksityisomisteinen kuljetuksiin erikoistunut yritys. Olemme toimineet alalla vuodesta 1995 alkaen ja kasvaneet vuosien aikana yhden miehen yrityksestä useita kymmeniä henkilöitä työllistäväksi kuljetusyhtiöksi.
Raijarit Oy on kotoisin Oulusta missä sijaitsee myös päätoimipaikkamme. Tämän lisäksi meillä on toimintaa Turunseudulla josta operoimme ulkomaan kuljetuksia.
Hoidamme kaikenkokoiset kuljetukset niin kotimaassa kuin myös muualla pohjoismaissa.
Asiakkaitamme ovat suuret logistiikkakumppanit sekä eri alojen yritykset. Kuljetamme rahtia laidasta laitaan, esim. terästä, paperia, muuta kappaletavaraa, leipomotuotteita, huonekaluja, kodinkoneita, jne. Kaikkea mahdollista mitä asiakkaamme tarvitsevat.
Kattavan ja laadukkaan kalustomme avulla pystymme palvelemaan useanlaisia asiakkaita. Kalustoomme kuuluu yhteensä yli 30 yksikköä:
– pakettiautoja
– 2 -akselisia 12-18tn kokokylkiaukeavia perälaudalla varustettuja jakoautoja
– 3 -akselisia 28tn konttiautoja perälaudalla
– 3 -akselisia takateli vetopöytäautoja
– katto- ja kylkiaukeavalla korilla varustettuja 3-akselisia umpikori kuorma-autoja
– kapellikärryjä
– avolavakärry
– b-link
Kartoitamme koko ajan kalustotarpeita ja olemme valmiita investoimaan asiakkaiden tarpeiden mukana.
Ammattitaitoiset kuljettajamme huolehtivat asiakastyytyväisyydestä päivittäisellä toiminnallaan. Pitkäkestoiset asiakassuhteet ovat meille tärkeitä. Haluamme pitää asiakkaistamme huolta ja toimia yhdessä. Toimintamme tukee ja auttaa asiakkaitamme menestymään myös tulevaisuudessa.
Olipa kuljetustarpeesi minkälainen tahansa, minne tahansa, milloin tahansa, Raijarit Oy hoitaa sen. Ja kaikenlainen tavara kulkee.

RAIJARIT OY – KULJETUKSET KAIKILLE TEILLE

Osaamisalueet

Kauppa, Palvelut, Logistiikka, Matkailu, Kuljetus ja logistiikka

Logistiikka