Yritysesittely

Seoptimi Oy on dynaaminen oululaislähtöinen viestintä- ja sisältötoimisto, joka tarjoaa yrityksille ja muille organisaatioille toimivat ratkaisut yritysviestintään, sisällöntuotantoon ja hakukoneoptimointiin. Meillä on monipuolinen valikoima palveluita, jotka kattavat kaiken aina koulutuksista ja valmennuksista strategisiin suunnitelmiin ja käytännön toteutuksiin.

Olemme erikoistuneet seuraaviin viestinnän palveluihin:

– Markkinointi- ja brändiviestintä
– Mediaviestintä
– Vastuullisuusviestintä
– Häiriötilanne- ja kriisiviestintä
– Muutosviestintä
– Työyhteisöviestintä

Voimme olla yrityksesi hallituksen, johtoryhmän ja ylimmän johdon kumppani viestinnän strategisessa suunnittelussa. Tai vaikkapa operatiivisena apuna tekemässä vuosittaista suunnitelmaa toimivan johdon ja markkinoinnista ja viestinnästä vastaavien ihmisten kanssa. Voimme olla myös ylimääräisinä käsipareina viestinnän käytännön toteutuksessa.

Laadukkaiden lukija- ja hakukoneystävällisten sisältöjen, eli niin kutsuttuihin SEO-sisältöjen osalta olemme alan edelläkävijä Suomessa ja pystymme auttamaan yritystäsi saavuttamaan merkittäviä määriä uusia ostavia asiakkaita verkkosivuillesi tai -kauppaasi.

Operoimme suomen kielen lisäksi myös englanniksi ja ruotsiksi ja verkostomme kautta toteutukset onnistuvat natiivikäännöksinä lähes kielelle kuin kielelle.

Tutustu lisää palveluihimme ja referensseihimme verkkosivullamme!

Osaamisalueet

Luovat alat, Mainonta ja viestintäpalvelut, Media

B2B, Palvelumuotoilu, Sähköiset palvelut, Verkkokauppa