Yritysesittely

Taloustutkimus Oy
Vuonna 1971 perustettu puolueeton suomalainen markkinatutkimusyritys, jolla on toimintaa Suomessa, Baltiassa ja Venäjällä. Suomessa toimimme Helsingissä, Turussa, Tampereella ja Oulussa. Suomen Markkinatutkimusliiton tilastojen mukaan Taloustutkimus Oy on maamme toiseksi suurin täyden palvelun markkinatutkimusyritys ja suurin suomalaisomisteinen alan yritys. Työllistämme vakituisesti 70 henkilöä Suomen toimistoillamme ja lisäksi noin 300 osa-aikaista tutkimushaastattelijaa eri paikkakunnilla.

Taloustutkimus noudattaa kaikessa tutkimustoiminnassaan kansainvälisen kauppakamarin (ICC) ja ESOMARin (European Society for Opinion and Marketing Research) tutkimussääntöjä. Sääntöjen noudattaminen takaa tutkimusten luotettavuuden sekä vastaajien yksityisyyden suojan.

Palvelutarjonta
Taloustutkimuksella on vuosittain runsaat kuusisataa toimeksiantajaa ja palvelemme eri kokoisia asiakkaita kaikilta toimialoilta. Teemme sekä b2c- että b2b-tutkimuksia kotimaassa alueellisesti, valtakunnallisesti että globaalisti. Toteutamme täyden palvelun tutkimustoimistona mm.
– asiakaskokemus- ja bränditutkimuksia
– kohderyhmäsegmentointeja
– osto- ja kuluttajakäyttäytymistutkimuksia
– markkinoinnin ja viestinnän tutkimuksia
– väestö-, sidosryhmä-, asukas-, muuttotutkimuksia
– markkinapotentiaalin kartoituksia
– ja moniin muihin aiheisiin liittyviä tutkimuksia

Meillä on myös hyvä valikoima valmiita tutkimuksia eri toimialoilta, kannattaa kysyä.

Kansainväliset verkostot
Riippumattomana ja itsenäisenä tutkimusyrityksenä olemme luoneet laajan kansainvälisen kontaktiverkon. Taloustutkimus on WIN (Worldwide Independent Network of Market Research) -verkoston jäsen. Verkostoon kuuluu 40 merkittävää riippumatonta tutkimusyritystä kattaen yli 50 maata.

Tärkeitä kansainvälisiä yhteistyökumppaneitamme ovat myös muun muassa suuret tutkimuskonsernit GfK Group ja Ipsos.

Osaamisalueet

Kauppa, Palvelut, Logistiikka, Matkailu, Konsultointi ja muut B-to-B- palvelut

B2B, B2C, Palvelumuotoilu, T&K