Yritysesittely

Olemme Pohjois-Lapista kotoisin olevia kieliammattilaisia, joilla on pitkä työkokemus viestinnän ja markkinoinnin alalta sekä monenlaisista kieli- ja sisällöntuotantotöistä. “NorthLing” kertoo pohjoisista taustoistamme: olemme Ylä-Lapista kotoisin olevia kieliammattilaisia, joilla on pitkä työkokemus viestinnän ja markkinoinnin alalta sekä monenlaisista kieli- ja sisällöntuotantotöistä. Se viittaa myös ominaisuuksiin, joihin pyrimme työssämme: selkeään ja sujuvaan ilmaisuun, josta on karsittu kaikki turha pois, mutta joka on silti ystävällinen, tehokas ja toimiva.

Millaista sisältöä tai kieliapua sinä tarvitset? Tässä esimerkkejä osaamisalueistamme:

Tekstisuunnittelu

Kirjoitamme helposti ymmärrettäviä ja myyviä tekstejä kaikkiin kanaviin ja kaikille asiakasryhmille. Saat kielellisesti huolellista ja laadukasta sisältöä tarvitsemiisi materiaaleihin, olipa kyseessä esimerkiksi mainokset, esitteet, suoramarkkinointikirjeet, iskulauseet tai nettisivut.

Sisällöntuotanto

Tuotamme kiinnostavaa sisältöä eri kohderyhmille esimerkiksi tärkeimpiä digimarkkinointikanavia ja sosiaalista mediaa hyödyntäen. Jos sinulla tarina, joka ansaitsee tulla kuulluksi, tai uusi tuote, josta haluaisit kertoa maailmalle, autamme sinua levittämään sanaa esimerkiksi blogiartikkeleiden, uutiskirjeiden, käyttöoppaiden ja tiedotteiden avulla.

Käännökset

Käännämme elokuvia ja tv-sarjoja, it-alan tekstejä, kaunokirjallisia teoksia ja kaikkea siltä väliltä. Olemme työstäneet lukemattomia tuote- ja palvelukuvauksia, esitteitä, markkinointitekstejä sekä kääntäneet kymmeniä tv-sarjoja ja täyspitkiä elokuvia.

Oikoluku

Teemme teksteihin joko pieniä viilauksia tai perinpohjaisen suursiivouksen. Käänny puoleemme jos tarvitset apua vaikkapa esitelmän, tiivistelmän, artikkelin, kolumnin tai minkä tahansa julkaistavan teoksen kieliasun hiomiseen. Englanniksi ja suomeksi.

Kerro meille, millaista kirjoitus- tai kieliapua kaipaat. Saat ilmaisen tarjouksen sitoumuksetta ja myös ammattilaisten näkemyksiä siitä, millaisia ratkaisuja toimeksianto vaatii ja mitkä seikat on hyvä ottaa huomioon.

Osaamisalueet

Konsultointi ja muut B-to-B- palvelut, Luovat alat, Mainonta ja viestintäpalvelut, Media