Yritysesittely

Valokki Design on Oulussa toimiva graafisen suunnittelun yritys, joka on erikoistunut graafiseen suunnitteluun ja visuaaliseen viestintään. Toimimme koko Suomessa etänä graafisen suunnittelijan tehtävissä. Olemme apuna markkinointiviestinnässänne, joten voitte jättää huoleksemme ideoinnin ja toteutuksen. Otamme hoitaaksemme joko yksittäisiä pieniä projekteja tai laajempia kokonaisuuksia. Tyypillisesti huolehdimme esimerkiksi logosuunnittelusta, nettisivuista ja yrityksen perusmateriaaleista (käyntikortit, powerpoint, uutiskirjepohjat) ja kokonaisuutta hoitaessamme huolehdimme mm. valokuvista ja toimiston sisustuksestakin.

Toteutamme usein ilmeitä uusille yrityksille ja sukupolvenvaihdosta tekeville yrityksille. Silloin suunnittelemme logon, verkkosivujen ilmeen, käyntikortit ja usein samalla myös roll-upit, powerpointit ja muut viestinnän tuotteet. Yhteistyössä valokuvaajien, sisällöntuottajien ja verkkosivujen koodareiden kanssa toteutamme yritysilmeet kokonaispaketteina.

Tyypillisesti asiakkaanamme on myös suuremmat yritykset tai yritykset, joilla on jo olemassaoleva ilme, mutta on tarve saada visuaalista materiaalia myynnin ja markkinoinnin tueksi. Tällöin suunnittelemme usein messumateriaaleja, esitteitä, roll-upeja, käyntikortteja, asiakaslehtiä ja sosiaalisen median materiaaleja. Toteutamme myös verkkosivujen ilmeen freesausta ja uutiskirjeiden suunnittelua ja hoitamista. Järjestämme myös valmennusta ja koulutuksia sekä hyvinvointivalmennuksia.

Osaamisalueet

Luovat alat, Mainonta ja viestintäpalvelut, Terveys ja Life Science, Terveys- ja hyvinvointipalvelut

Graafinen suunnittelu, Sisustussuunnittelu