Yritysesittely

WhileOnTheMove Oy (WOM) on oululainen, vuonna 2010 perustettu ICT-alan yritys, joka on keskittynyt kaupunkien ja kuntien varhaiskasvatuksen tietojärjestelmien digitalisointiin. Vuosien varrella olemme suunnitelleet ja tuottaneet asiakkaidemme tarpeisiin digitaalisia palveluja varhaiskasvatuksen arkeen ja tässä yhteydessä palvelukokonaisuutemme DaisyVarhaiskasvatus (Daisy) on saanut alkunsa.

Daisy tarjoaa varhaiskasvatuksen arkea tukevaa digitaalista palvelua DaisyJärjestelmän kautta, mistä varhaiskasvatuksen hallinto ja henkilöstö, sekä lapset ja huoltajat saavat nykyaikaisen ja tehokkaan digityökalun sujuvampaan arkeen helposti ja turvallisesti.

Sähköiset digityökalut hallinnolle, työntekijöille sekä huoltajille kokoavat niin lasten kuin aikuistenkin tiedot yhteen ja osallistavat kaikki yhdessä varhaiskasvatuksen arkeen-täysin paperittomasti ja turvallisesti, tarvittaessa vahvaa tunnistautumista käyttäen.

Tarjoamme myös DaisyJärjestelmän ylläpitopalvelua toimiessamme sopimuksesta pääkäyttäjänä. Tällä haluamme tarjota asiakkaillemme arvokkaat resurssit päivittäisen arjen työhön, jotta he voivat keskittyä varhaiskasvatuksen ydin toimintaan-antamalla enemmän aikaa lapsille.

Haluamme myös sujuvoittaa varhaiskasvatuksen hallinnon ja työntekijöiden arkea parantamalla olemassa olevia prosesseja ja henkilöstön osaamista järjestämällä heille tilauksesta räätälöityjä varhaiskasvatusalan koulutus – ja konsultaatiopalveluita ammattitaitoisten kouluttajiemme kautta.

Yli 80 Suomen kaupunkia, kuntaa ja yksityistä päiväkotiketjua käyttää tänäkin päivänä WhileOnTheMove Oy:n DaisyVarhaiskasvatuksen tarjoamia palveluita ja kasvu on vahvaa.

Tutustu meihin ja palveluihimme. Aloitetaan yhdessä matka varhaiskasvatuksen sujuvampaan arkeen.

Suomen Asiakastieto Oy:n toimesta WhileOnTheMoveOy:lle on myönnetty oikeus käyttää AA®-logoa markkinoinnissa yhtenä Suomen luottokelpoisimmista yrityksistä. Luottoluokituksemme on AA+.

Löydät meidät myös täältä: Facebook: https://www.facebook.com/daisyvarhaiskasvatus/ @daisyvarhaiskasvatus
https://www.instagram.com/daisyvarhaiskasvatus/

Osaamisalueet

ICT, Konsultointi ja muut B-to-B- palvelut, Koulutus, SW-products, Verkkopalvelut

B2B, B2C, Sähköiset palvelut