Yritysesittely

WhiteZone Oy on Oulussa vuonna 2007 perustettu yritysten ICT-asiantuntijapalveluita ja -ratkaisuja tarjoava yritys. Asiakkainamme on yrityksiä, oppilaitoksia ja julkishallinnon organisaatioita.

Asiakkaat saavat meiltä osaamista, joka perustuu ymmärrykseen ja kokemukseen kokonaisvaltaisesta IT-arkkitehtuurista. Meillä on myös pitkä kokemus verkkoratkaisujen ja pilvipalvelujen toteuttamisesta. Tuotteiden ja palveluiden sertifioitu osaaminen antaa vahvan tietopohjan toiminnalle.

Olemme osa valtakunnallista ICT-palveluyritysten G30 -ketjua, joka palvelee n. 300 henkilön ja yli 35:n toimipisteen kautta.

WhiteZonen palvelut ja tuotteet yrityksille:
—————————————————————–

Olemme yrityksesi pilvipalveluiden asiantuntija

Autamme sinua valitsemaan oikein mitoitetut ja skaalautuvat pilvipalvelut, joissa maksat vain tarvitsemastasi. Suunnittelemme ja toteutamme yrityksellesi yksityiset-, julkiset- ja hybridipilvipalvelut. Meiltä myös esim. Microsoft 365 -palvelut, Adobe Creative Cloud ja Microsoft Azure.

IT-asiantuntijapalvelut

Yrityksesi ICT-projektien ja -rutiinien hoitamiseen osaajat meiltä. Autamme projektien hallinnassa sekä verkkojen ja järjestelmien suunnittelussa, toteutuksessa ja ongelmien ratkaisussa. Saat meiltä esim. IT-projektiosaamista, verkko- ja järjestelmäosaamista sekä apua tietoverkkojen ja tietojärjestelmien ongelmien ratkaisuun.

IT-hallinta- ja tukipalvelut

Tarvitseeko yrityksesi apua ICT-ympäristön suunnittelussa, asennuksessa ja ylläpidossa? Voit ulkoistaa ne kokonaan meille tai voimme olla tukenasi niihin liittyvissä projekteissa. Luotamme osaamiseemme ja annamme mielellämme sen myös teidän käyttöönne. Palveluihimme kuuluvat esim. laitehallinta, päivitykset, ylläpito, etätuki, lähituki ja helpdesk – käyttäjätuki.

Virtuaalinen palvelinkeskus

WhiteZonen Omapilvi VDC sijaitsee Suomessa, tietoturvallisten ja nopeiden tietoliikenneyhteyksien takana. Mikäli tarvitset yrityksesi IT-palveluita ja -järjestelmiä varten verkko- ja palvelinkapasiteettia, on Omapilvi VDC juuri oikea ratkaisu. Esim. palvelinratkaisut, virtuaalipalvelimet, virtuaaliverkot, datavarmistus ja pilvipalvelut.

Tietoturvapalvelut

Kattavat asiantuntijapalvelut, sekä uusimmat laitteet ja ohjelmistot verkkoympäristösi suojaksi. Yrityksen tietoturvaratkaisuissa tulee ottaa huomioon mm. turvalliset työskentelytavat, verkkoratkaisut, palomuurit, virustorjunta ja varmuuskopiointi.

IT-laitteiden elinkaaripalvelut

Palvelu sisältää kaiken laitteiden hankinnasta käyttöönottoon ja asianmukaiseen käytöstä poistamiseen.

IT-leasing ja rahoitus

Vuokraaminen on kustannustehokas tapa hankkia yrityksesi käyttöön uudet laitteet.

Ohjelmistot ja lisenssit

Meiltä saat kaikki yrityksesi tarvitsemat ohjelmistot, lisenssit, SSL-sertifikaatit, nimipalvelimet ja verkkotunnukset.

IT-laitteet yrityksille

Liiketoimintasi vaatimat nykyaikaiset, digitaaliset työvälineet, tietokoneet ja oheislaitteet.
   

—————————————————————————————————————————————–

Osaamisalueet

Asiantuntijapalvelut, HW-products, ICT, Kone- ja laitevuokraus, leasing, Konsultointi ja muut B-to-B- palvelut, Rahoitus ja vakuutus, SW-products, System Integration, Verkkopalvelut

B2B, Sähköiset palvelut