Yritysesittely

Kansainväliset palvelinsalimme

Haluat tukea suomalaista yrittäjyyttä. Niin mekin. Suomalainen palvelinsalimme sijaitsee Ficolo Oy:n hallitsemassa konesalissa Porissa ja itse asiassa se on Puolustusvoimain entinen 8500 m2 luolasto, joka on suojattu siten myös fyysisesti mahdollisia ulkoisia uhkia vastaan. Tämän lisäksi voit valita palvelinsalisi myös mistä tahansa alla mainitusta muusta maasta, tarpeittesi mukaan. Tai miksi ei useammastakin. Internet on kansainvälinen, joten palvelummekin on sitä. Laskutuksesta ja tukipalveluista huolehtii Liquid Net Ltd Britanniasta (keskimäärin 20 minuutin viiveellä), mutta jos englannin kieli ei mielestäsi oikein taivu, voit aina pyytää tukea suoraan myös Aasa Studiolta Oulusta. Selvällä suomen kielellä.

Konesalit sijaitsevat Suomessa, Australiassa, Bulgariassa, Englannissa ja USA:ssa

Nauti luksuksesta myös webhotellisi ylläpidon kanssa

Jos liiketoimintasi on jotain muuta kuin tietotekniikkaa, sinulle on varmasti tärkeää vain että sivustosi toimivat odotetusti nyt, vuoden päästä ja vielä viidenkin vuoden päästä. Halutessasi voit jättää palvelimen teknisen ylläpidon ja ohjelmistojen päivitykset Aasa Studiolle ja keskittyä itse siihen liiketoimintaan, mikä tuottaa yritykselle suoraan rahaa.

Osaamisalueet

Arkkitehtuuri, Esittävät taiteet, Kauppa, Palvelut, Logistiikka, Matkailu, Kone- ja laitevuokraus, leasing, Konsultointi ja muut B-to-B- palvelut, Koulutus, Lifestyle design, käsityö, Liikunta- ja elämyspalvelut, Luovat alat, Mainonta ja viestintäpalvelut, Media, Muotoilu, Muut palvelut, Peliala, Verkkopalvelut, Visuaaliset taiteet

B2B, Graafinen suunnittelu