Yritysesittely

ÅF Pöyry on nyt AFRY

Yhdistymisen myötä yhtiöstä on tullut Pohjoismaiden suurin suunnittelu- ja konsultointiyhtiö, jolla on maailmanlaajuisesti lähes 17 000 työntekijää, toimistoja 50 maassa ja projekteja 100 maassa. AFRY yhdistää ÅF:n ja Pöyryn vahvuudet ja keskittyy vahvasti kestäviin ratkaisuihin.

AFRY on johtava suunnittelu- ja konsultointiyhtiö, joka kehittää tulevaisuuden ratkaisuja yhdessä infra-, teollisuus- ja energiasektoreilla toimivien asiakkaidensa kanssa. Suomessa AFRY palvelee asiakkaitaan lähes 2 000 työntekijän voimin 23 paikkakunnalla Hangosta Kittilään. Yhtiön viidestä divisioonasta neljä toimii Suomessa: Prosessiteollisuus, Energia, Infra ja Liikkeenjohdon konsultointi.

Osaamisalueet

Automaatioteknologia, Bioenergia & biopolttoaineet, Elektroniikkateollisuus, Energia ja materiaalitehokkuus, Infrastruktuuri, Jätteestä energiaksi, Kaivosteollisuus, Kestävä kaupunkiympäristö, Kestävä kehitys, Kierrätys, Kiertotalous, Kiinteistöt ja kiinteistönhallinta, Metalliteollisuus, Metsä-, paperi- ja puuteollisuus, Puhdas vesi, Rakentaminen, Taloautomaatiotekniikka, Tuulivoima, Uusiutuva energia ja älykäs energiaverkko, Vesiteknologia, Vihreät rakennukset / kestävän kehityksen mukaiset rakennukset, Waste-to-value, Älykäs ja Puhdas Teollisuus / Cleantech ja Teollisuus, Älykäs tehdas