Yritysesittely

Tarjoamme IOT-ratkaisuja yrityksille ja julkiselle sektorille. Meidän erikoisuutemme on datan keruu haastavista kohteista, joissa ei ole verkkovirtaa eikä WiFi:ä, käyttämällä pääosin siirrettäviä, akkukäyttöisiä, vähävirtaisia sensoreita, jotka toimivat 1–5 vuotta itsenäisesti.

RÄÄTÄLÖIDYT IOT-RATKAISUT
Kaltiot tarjoaa kustannustehokkaita IoT-ratkaisuja Suomessa yrityksille, jotka haluavat hyödyntää IoT-teknologiaa mittauksissa, seurannassa tai omissa tuotteissaan. Hyödynnämme pääsääntöisesti olemassaolevia eri valmistajien laitteita, joihin kehitämme tarpeen mukaan räätälöityä ohjelmistoja. Nämä valitaan ja testataan huolellisesti ja liitetään Kaltiotin omaan palveluun. Näin pystymme tarjoamaan kullekin asiakkaalle sopivimmat vaihtoehdot eri käyttötapauksiin, ja IoT-hankkeen kehitys tapahtuu nopeasti ja kustannustehokkaasti tietoturvallisuudesta tinkimättä.

IOT-AS-A-SERVICE – KALTIOT SMART TRACKER
Kaltiot Smart Tracker järjestelmä on skaalautuva IOT-ratkaisu niin rakentamisen, logistiikan kuin julkisten tilojen olosuhteiden, sijainnin ja käyttöasteen seurantaan.

Pystyt seuraamaan jopa tuhansien eri tilojen lämpötilan, kosteuden ja CO2-pitoisuuden tilannekuvaa tai työntekijöiden, laitteiden ja materiaalien sijaintia keskitetystä paikasta. Paikannus soveltuu erityisesti kalustolle, jota siirretään tilasta tai rakennuksesta toiseen vaikkapa rakennustyömaalla tai sairaalan eri kerrosten välillä. Voit seurata myös arvokkaan kaluston kuten trukkien ja laboratoriolaitteiden sijaintia, käyttöä ja niihin kohdistuneita iskuja.

Osaamisalueet

Cleanweb & IoT, ICT, Ilman laatu, Rakentaminen, SW-development, SW-products, Älykäs ja Puhdas Teollisuus / Cleantech ja Teollisuus, Älykäs kuljetus ja logistiikka, Älykäs tehdas