Yritysesittely

Lukkaroinen Arkkitehdit on luovien ihmisten ja ideoiden suunnittelutoimisto. Asetamme asiakkaamme suunnittelussa etusijalle ja pyrimme aina ylittämään meille annetut tavoitteet. Olemme vastuullinen ja luotettava kumppani niin isoissa kuin pienissäkin hankkeissa luoden kaunista, laadukasta sekä kestävää elinympäristöä nykyisille ja tuleville sukupolville.
Suunnittelumme pohjautuu luovaan ajatteluun. Hankkeen lähtökohdista kasvatetaan idea, joka kantaa suunnittelua eteenpäin kehitysvaiheista viimeistelyyn saakka. Lopputuloksena on hankkeen tavoitteet täyttäviä, toimivia ja kauniita ratkaisuja.

Vuonna 1980 perustetun arkkitehtitoimistomme juuret ovat Oulussa. Lukkaroinen Arkkitehdit on kasvanut yhden miehen yrityksestä yli 70 taitavan suunnittelijan työyhteisöksi, jolla on vahvat perheyritysarvot. Työntekijät ovat tärkein voimavaramme, joten huolehdimme aina henkilöstömme hyvinvoinnista.
Nykyisin meillä on kaksi luovien ja innovatiivisten ihmisten toimistoa, jotka sijaitsevat Oulussa ja Helsingissä. Olemme monialainen ja idearikas työyhteisö, joka koostuu muun muassa arkkitehdeista, sisustusarkkitehdeista, rakennusarkkitehdeista ja graafisen suunnittelun osaajista.

Osaamisalueet

Arkkitehtuuri, Luovat alat