Yritysesittely

Henkilöstöllämme on yhteensä 50 vuoden kokemus tietoteknisten ympäristöjen sekä erilaisten tuotannollisten tietojärjestelmien suunnittelusta, toteutuksesta, ylläpidosta, kehittämisestä sekä tietojärjestelmäprojektien läpiviennistä. Konseptoimme, määrittelemme, toteutamme ja ylläpidämme asiakkaan tarpeisiin parhaiten soveltuvan ratkaisun joko asiakkaan omassa ympäristössä tai SaaS- tai pilvipalveluna. Mitoitamme ratkaisut ja palvelut tarpeen, mittakaavan ja toiminnan kriittisyyden mukaan.

Palvelutarjonta:
1. Asiakaskohtaisia analytiikka- ja raportointiratkaisut
2. Tiedonkeruun ja -varastoinnin ratkaisut joko liittyen analytiikkaratkaisuihin tai omina itsenäisinä ratkaisuinaan
3. Järjestelmäasiantuntijoina tietojärjestelmäprojekteissa ja jatkokehityksessä (esim. asiakkaan asiantuntijana projektissa)
4. Järjestelmäintegroinnit ja organisaation järjestelmäkokonaisuutta täydentävät järjestelmäratkaisut
5. Tietohallintopalveluita sekä ICT-kehitystoimia ja -tukea (ICT-ympäristön kehittämisestä ja hallinnasta erilaisiin käytännön tukitöihin)
6. 3D-tulostus ja-mallinnus

Ratkaisujen kehittäminen perustuu pienin askelin etenemiseen. Jokainen askel, ensimmäisestä alkaen tuottaa asiakkaalle hyötyä. Pienten askelten myötä eteneminen on myös kehittämisen riskienhallintaa: korjausliikkeiden teko helppoa. Samalla on helppo todeta yhteistyön toimivuus. Yhteistyö on tyypillisesti projektiluontoista tai vakiotyömäärään perustuvaa. Vakiotyömäärä tarkoittaa sovittua kuukausittaista työmäärää ja laskutusta. käytännön työmäärä voi vaihdella kuukaudesta toiseen mutta ajan myötä se tasoittuu sovittuun. Työmäärä voidaan säätää tarvittaessa joko pienemmäksi tai suuremmaksi.

Osaamisalueet

Contract Manufacturing, Development of BusinessModel, ICT, Muu tuotanto, SW-development, SW-products, System Integration

IoT, Keinoäly, Monitorointi, Sähköiset palvelut, T&K, Teollisuus