Yritysesittely

Luomme yhdessä asiakkaidemme kanssa kilpailuetua tuottavia, mielenkiintoisia, erottuvia ja muistettavia brändejä. Ja kun kivijalka on kunnossa, rakentavat osaavat graafisen alan ammattilaisemme brändiä vahvistavan ilmeen – markkinoinnin sovelluksia unohtamatta.

Meillä brändin kirkastamisen nähdään sopivana sekoituksena tiedettä ja taidetta. Tarjoamme asiakkaan käyttöön aina koko tiimin monipuolisen ja syvän osaamisen sekä mutkattoman otteen. Näin asiakkaan on helppo luottaa siihen, että tekemisemme tukee brändin tavoitteita ja tarinaa sen kaikissa kohtaamispisteissä.

Mielestämme brändin pitää yksinkertaisesti olla juttu, josta asiakas voi olla ylpeä.

BRAND STRATEGY
Brändinrakennus, Uudelleenbrändäys, Brändipartnerius, Brändinhallinta, Brändistrategia, Strateginen konsultointi, Tavoitteiden määrittely, Identiteetti, Nimi, Slogan, Tarinallistaminen, Brändinrakennuksen työkalut: Bränditalo, Arvoelementtien pyramidi, Brand workshop, Brand roadmap.

BRAND DESIGN
Konseptien suunnittelu: ideat, luovat projektit, sisällönsuunnittelu. Visuaalinen identiteetti: brändi-identiteetti, logot ja yritysilmeet sekä tarvittaessa myös niiden kirkastaminen, graafinen ohjeisto. Graafinen suunnittelu: käyntikortit, asiakirjapohjat, vuosikertomukset, kuvitus, animointi, videoeditointi. Muotoilu: palvelumuotoilu, tuotteistus, speksaus, pakkaussuunnittelu, sovellukset. Tilasuunnittelu: tila- ja myymäläsuunnittelu, sisustussuunnittelu, messut, arkkitehtuuri, tilakonseptit. Kuva: kuvakonseptit, videokuvaus, valokuvaus, drone-kuvaus, 360–kuvaus, studiokuvaus, tuotekuvaus. Ambience-suunnittelu: tuoksusuunnittelu, äänisuunnittelu.

MARKETING DESIGN
Mainonta ja markkinointiviestintä: Markkinoinnin strategiat, Tekstisuunnittelu (copywriting), Kampanjat, Esitykset, Kick-off, Lanseeraukset. Verkko / Digi: WEB-sivujen suunnittelu, Responsiiviset mobiiliratkaisut, Käyttöliittymäsuunnittelu, UX ja UI, Webhotellit ja domainit, Hakukoneoptimointi (SEO), Google-markkinointi, Sosiaalisen median strategia ja -ratkaisut, SoMe-markkinointi, Uutiskirjeet, Bannerit, Verkkokauppa. Printti: Printtimediat, Lehtimainokset, Esitteet, Myynnin tukimateriaalit, Taitto.

Osaamisalueet

Arkkitehtuuri, Kauppa, Palvelut, Logistiikka, Matkailu, Konsultointi ja muut B-to-B- palvelut, Koulutus, Luovat alat, Mainonta ja viestintäpalvelut, Media, Muotoilu, Muut palvelut

Animaatio, Audiovisuaalinen tuotanto, B2B, B2C, Graafinen suunnittelu, Kalusteet, Palvelumuotoilu, Sisustussuunnittelu