Yritysesittely

Jo perustamishetkellämme keväällä 2017 oli tavoitteemme selkeä: auttaa ihmisiä kehittämään intohimoaan ohjelmointiin. Olemme nopeasti kasvaneet neljän innokkaan perustajan porukasta 82:n osaajan konsultointi- ja koulutusfirmaksi. Tänä aikana koulutuksemme ovat auttaneet yhteensä 3300:aa nuorta, opiskelijaa ja työtöntä kehittämään ohjelmointitaitojaan. Koulutamme jatkuvasti uusia ohjelmoijia heidän ensimmäisestä koodirivistään täyspäiväisiksi IT-konsulteiksi.

Vuodesta 2018 lähtien olemme tarjonneet yrityksille IT-konsultointia ja ohjelmistokehityspalveluita. Suurimmat asiakkuutemme ovat tietoliikennetekniikan, terveydenhuollon, autoteollisuuden ja IoT:n aloilla. Teknologioista hallitsemme parhaiten sulautetun Linuxin, C:n, C++:n, JavaScriptin, Reactin, Noden ja C#:n.

Koodareillamme on kokemusta trainee-tasosta aina useisiin vuosikymmeniin. Emme laita kauhean paljon painoarvoa työnhakijoiden koulutustaustaan, äidinkieleen tai välttämättä edes työhistoriaan. Sen sijaan rekrymme keskittyy mittaamaan hakijan todellista teknistä osaamista ja intohimoa alaa kohtaan. Jokainen kehittäjistämme omaa vahvan harrastustaustan alalta ja ohjelmointi onkin meille enemmän kuin vain työpaikka. Meidän mielestämme ohjelmoija ei ole koskaan valmis, vaan koodarimme kehittävät itseään jatkuvasti.

Osaamisalueet

Cleanweb & IoT, Development of BusinessModel, ICT, Kauppa, Palvelut, Logistiikka, Matkailu, Koulutus, SW-development, SW-products, System Integration

5G, B2B, Connectivity, Fintech, Graafinen suunnittelu, HealthTech, IoT, Robotiikka