Yritysesittely

Keramiikkakurssi on täydellinen ohjelmanumero työpaikan virkistyspäivään!

Keramiikan tekeminen on rauhoittavaa ja rentouttavaa puuhaa, joka vie ajatukset pois arjen kiireestä ja hulinasta. Aivot saavat kaipaamaansa palauttavaa aikaa, kun keho ja mieli pysähtyvät elämään hetkessä. Kädet pääsevät luomaan jotain konkreettista ja työstä jää näkyvä jälki. Uuden oppiminen, onnistumisen ilo, saven tuntu käsien välissä.

Valikoimassamme on dreijauskursseja, käsinrakentelukursseja sekä uutuutena Clay&Wine -kurssit. Kaikkia kursseja järjestämme joustavasti tilauksesta paitsi päivisin, myös iltaisin ja viikonloppuisin. Kurssien sisältöä, kestoa ja aikataulua voidaan räätälöidä toiveidenne mukaan.

Luo Studiolla käytössä on yhdeksän modernia sähködreijaa, joiden äärelle voi tulla hyvin hieman isompikin, n. 12 henkilön porukka, kunhan vain vuorotellaan välillä. Suosituin dreijauskurssimme on Tutustu dreijaukseen -kurssi, joka on hauska makupala dreijauksen maailmaan.

Luo Studiolla on myös kaksi viihtyisää käsinrakentelutilaa, joiden pöytien äärelle mahtuu jopa n. 20 henkilöä työskentelemään yhtä aikaa. Käsinrakentelutuokio voidaan toteuttaa myös ns. clay&wine -tyyppisenä, jolloin voitte tuoda mukananne juomia ja vaikka pientä naposteltavaakin.

Kaikki kurssimme soveltuvat ensikertalaisille, ja myös keramiikkaa harrastaneet ovat tervetulleita. Kurssit vetää kokenut opetusalan ammattilainen, taiteilija Anne Linna, joka osaa ottaa jokaisen työskentelijän lähtötilanteen ja oppimistyylin huomioon. Apua saa aina kädestä pitäen. Kurssien tunnelma on lämmin ja kannustava, huumoria ja hersyvää naurua unohtamatta.

Kaikki keramiikkakurssit onnistuvat myös sujuvalla englannin kielellä sekä joustavasti suomea ja englantia vaihdellen.

Osaamisalueet

Koulutus, Lifestyle design, käsityö, Liikunta- ja elämyspalvelut, Luovat alat, Muotoilu, Muut palvelut, Visuaaliset taiteet

B2B, B2C, Ohjelmapalvelut