Yritysesittely

Eeku Oy on oululainen eräittäin kokenut ja osaava ohjemistokehitysyritys. Olemme erikoistuneita verkkosovellusten rakentamiseen, mutta meiltä onnistuu käytännössä kaikki ohjelmointi verkkosivustoista sulauttuihin järjestelmiin. Pienestä koosta huolimatta meillä on osaamista vaativienkin projektien toteuttamiseen ja kokemustakin kymmenien tuotteiden toteuttamisesta. Lähtökohtaisesti olemme paras kumppani erilaisten yritysideoiden ideointiin, konsultointiin ja lopulta tekniseen toteuttamiseen.

Toimintamallimme on asiakaslähtöinen, rehellinen ja käytännönläheinen. Haluamme selvittää todelliset tarpeenne ja auttaa kaikella osaamisellamme ja kokemuksella. Tuomme myös rohkeasti esiin omia näkemyksiämme ja jopa tiukkaakin kritiikkiä, mikäli se auttaa teitä menestymään. Asiakkaidemme menestys on meille tärkeää.

Verkkopalveluiden toteuttamisessa suosikki-kehitysympäristömme on Python Django. Kokemusta löytyy myös useista muista järjestelmistä ja erilaisista integraatioista, kuten Odoo-toiminnanohjausjärjestelmä, Oscar-verkkokauppa, webservices-pankkirajapinta, tulorekisteri-rajapinta, ym. Olemme siis koodanneet asiakkaillemme järjestelmiä lähes kaikkeen mahdolliseen tarpeeseen.

Olemme myös toteuttaneet oman eeScreen -mainosnäyttötuotteemme ja järjestämme parhaat Agile Scrum koulutukset.

Osaamisalueet

ICT, Koulutus, SW-development, SW-products

B2B, Fintech, Graafinen suunnittelu, Sähköiset palvelut, Verkkokauppa