Yritysesittely

Finnaction järjestää Oulun seudulla laadukkaita työhyvinvointi-, liikunta- ja valmennuspalveluita niin yksilöille kuin ryhmille. Valikoimastamme löytyy kaikki yksittäisistä liikuntatuokioista kokonaisten henkilöstöjen pitkäjänteisiin hyvinvointiprojekteihin. Erikoisuutena tuomme salin luoksesi ulkosalle tai peräti työpaikalle. Liikuntakeskusta vaativat palvelutkin järjestyvät meidän kauttamme.

Tarjoamme ikimuistoisia elämyksiä monipuolisten ulkoilma- ja luontoaktiviteettien muodossa koko Pohjois-Suomen alueella ja ympäri vuoden. Avoveden aikaan tarjolla on melontaretkiä ja kajakkien vuokrausta, rentouttavia retkiä luonnon helmaan ja kalastusta niin rannalta kuin hytillisestä moottoriveneestä laadukkaine uisteluvälineineen.

Talvisin pääset kanssamme pilkkimään Oulun merialueelle, kirjolohilammelle tai vaikkapa yölliselle maderetkelle. Tarjoamme myös lumikenkäilyä ja muuta talvista retkeilyä.

Viihtyvyyttä lisäävät kamiinalammitteiset teltat, retkieväät makkaroineen ja pannukahveineen sekä tarvittaessa kuljetukset retki- ja majapaikan välillä kuin myös moottorikelkan ja reen avulla itse kohteessa.

Osaamisalueet

Asiantuntijapalvelut, Kauppa, Palvelut, Logistiikka, Matkailu, Kiinteistöjen omistus, välitys, vuokraus, Konsultointi ja muut B-to-B- palvelut, Koulutus, Majoitus ja ravintolat, Matkatoimistot, huvi ja urheilu, Muut palvelut, Terveys ja Life Science, Terveys- ja hyvinvointipalvelut, Terveyspalvelut

Koulutusmatkailu, Matkailupalvelut, Matkanjärjestäjä ja DMC-palvelut, Ohjelmapalvelut, Terveys, Vuokraus