Yritysesittely

GREEN MASTER – PIENI PETO KONEEKSI

Kun tarvelistallasi kummittelee tuliterä pyöräkuormaaja, metsäkone, kaivinkone, trukki tai hyväkuntoinen vaihtokone, meillä on sinulle kokonaisedullinen ratkaisu.

Erittäin helppokäyttöinen ja moneksi muuntuva Green Master -pyöräkone on väkivahva apuri niin pienyrityksille, kiinteistöhuolloille, rakennusliikkeille, maatiloille, ratsutiloille kuin kotipihaankin. Mikä parasta, se on yhteensopiva markkinoiden kaikkien lisälaitteiden kanssa.

Koska olemme itsekin käyttäjiä, tiedämme mitä ostaja konetoimittajaltaan toivoo. Tänä päivänä yhteistyömme jatkuu saman teknisesti edistyksellisen tehtaan kanssa Kiinassa. Olemme aktiivisesti mukana Green Master -pyöräkuormaajien kehitystyöryhmässä, jossa suunnittelemme toimivia ratkaisuja pohjoisiin olosuhteisiin ja suomalaisten tekijöiden tarpeisiin.

Pyöräkoneiden ostajina meille oli tärkeää, että jälkihoito pelaa varmasti. Tästä haluamme pitää myös Green Masterilla huolen. Kehitämme konekauppamme toimintaa pitkäjänteisesti, sillä haluamme varmistaa, että jälkihoito varaosatoimituksineen ja huoltoineen pelaa varmasti myös tulevaisuudessa.

Pyrimme ratkaisemaan myös asiakkaidemme haasteet ja löytämään niihin nopean ratkaisun – aivan kuten haluaisimme itsellemmekin tehtävän. Tästä olemmekin saaneet erityistä kiitosta asiakkailtamme.

Osaamisalueet

Kauppa, Palvelut, Logistiikka, Matkailu, Tukkukauppa ja agentuuriliikkeet