Yritysesittely

Me Pallokauppa.com:ssa toteutamme kaikenlaiset somistustoiveesi ilmapallojen avulla ja autamme tarvittaessa suunnittelemaan juuri teemaasi sopivat ilmapallosomisteet. Toteutamme kaikki ilma- tai heliumtäytteiset ilmapallokimput, ilmapalloseinät, ilmapallokaaret, ilmapallopylväät ja myös monimutkaisemmat ilmapalloveistokset.

Ilmapallojen avulla luodaan positiivista näkyvyyttä, mutta ennen kaikkea niiden avulla voidaan välittää tunteita. Ilmapallojen avulla voidaan kertoa tarinaa ja välittää viesti tai juhlatunnelma juuri sellaisena kuin Sinä haluat. Voit lähestyä meitä jo valmiilla suunnitelmalla tai voimme tehdä sellaisen yhdessä Teidän kanssanne.

Meiltä et joudu ostamaan sikaa säkissä: teemme halutessanne suuremmista kokonaisuuksista tarvittaessa realistiset 3D-mallikuvat, jotka voidaan halutessanne sijoittaa myös aitoon ympäristöön juhla- tai liiketilasta otettujen valokuvien avulla. Toteutamme yksilölliset ilmapallokoristeet ja somistukset pienistä tapahtumista ja perhejuhlista (syntymäpäivät, häät, sukukokoukset) yritystapahtumiin (messut, vuosijuhlat, pikkujoulut) ja suurempiin kauppakeskussomistuksiin. Ilmapallot ovat tehokas keino parantaa tapahtumanäkyvyyttä!

Pallokaupasta löydät lisäksi Suomen ylivoimaisesti laajimman valikoiman maailman korkealaatuisimpia muotoiltavia Sempertex-merkkisiä lateksi-ilmapalloja, sekä tietysti myös perinteisiä pyöreitä ilmapalloja kaiken kokoisina ja värisinä. Valikoimasta löydät myös ilmapallotarvikkeet ammattilaisille ja -harrastajille.

Järjestämme myös koulutuksia ja ilmapalloaiheista toimintaa vaikka yrityksen virkistyspäivään. Koulutuksesta vastaa Pallokauppa.com:n Juho Hokkanen, jolla on vuosien kokemus ilmapalloalan ammattilaisten koulutuksesta Euroopan ja Yhdysvaltojen ilmapallotapahtumissa.

Ota rohkeasti yhteyttä, niin tehdään juuri sinun juhlaasi ja budjettiisi sopiva somistus!

Osaamisalueet

Erikoistavarakauppa, Esittävät taiteet, Kauppa, Palvelut, Logistiikka, Matkailu, Liikunta- ja elämyspalvelut, Luovat alat, Muut palvelut, Tukkukauppa ja agentuuriliikkeet, Visuaaliset taiteet

Ohjelmapalvelut, Verkkokauppa