Yritysesittely

HC Services Oy:n perustaja Tom Laine on pitkään ollut yksi Euroopan johtavia Linkedin-asiantuntijoita ja sosiaalisen median rekrytoinnin uranuurtajia. Kouluttajistamme juuri Tom kiertää Suomen lisäksi tekemässä kansainvälisiä koulutuksia. Tomin tukena on pieni joukko eri alojen asiantuntijoita ja operatiivisia henkilöitä, jotka mahdollistavat mm. teknisen sisällöntuotannon.

Erityisesti sosiaalisen median rekrytointi ja työnantajakuvan luonti (employer branding), sekä LinkedIn asiantuntijaluentomme ovat luoneet meille maineen alan laadukkaimpien koulutuksien järjestäjänä, ja kouluttajamme ovat Suomen tunnetuimpia alan osaajia, tunnetuimpana Tom Laine, josta voit lukea enemmän esim. osoitteesta www.tomlaine.com. Tom on usein kysytty puhuja ja asiantuntijakommentaattori monissa julkisissa tilaisuuksissa ja mediassa, mukaan lukien Yleisradion uutislähetykset ja erilaiset ammattijulkaisut.

Kysy rohkeasti lisää, kerromme mielellämme osaamisestamme vaikkapa kahvikupin ääressä.

Osaamisalueet

Kauppa, Palvelut, Logistiikka, Matkailu, Konsultointi ja muut B-to-B- palvelut, Koulutus, Luovat alat, Mainonta ja viestintäpalvelut, Muut palvelut, Rekrytointi ja henkilöstövuokraus

B2B, B2C