Yritysesittely

Tavoitteenamme on auttaa asiakasta digitaalisessa murroksessa ja liiketoiminnan kehittämisessä tarjoamalla palveluina uusimmat, palvelurikkaat privaattipilviratkaisut sovelluskehittämisen tueksi sekä analytiikkavalmiit, älykkäät alustat datan hyödyntämiseksi – tavanomaisen kapasiteetin lisäksi. Herman IT on IBM:n kumppani. Herman IT tuottaa konesalipalveluita ja mahdollistaa hybrid- ja multi cloud -ratkaisujen helpon hallinnan. Yrityksen oma konesali Kajaanin Renforsin Rannassa on optimoitu erityisesti suurteholaskennan tarpeisiin.

Mikä tekee meidän asiakkaamme asiakkaan tyytyväiseksi? Mielestämme loppukäyttäjän hyvä palvelukokemus edellyttää nopeita yhteyksiä ja sitä, että digitaalinen palveu tuotetaan lähellä sen käyttäjää. Siksi kansainväliset ja kansainvälistyvät asiakkaamme arvostavat laajaa, liki 90 toimipaikkaa kattavaa globaalia konesaliverkostoamme, joka mahdollistaa digitaalisten palveluiden tuottamisen aina asiakkaan lähellä.

Herman IT Oy on konesalipalveluiden edelläkävijä, joka yhdistää prosessiteollisuuden ja ympäristövastuullisen kiertotalouden parhaat toimintamallit asiakkaan tavoitteita tukevalla tavalla. Meillä on hallussamme se palveluosaaminen ja ne modernit teknologiat, joita sinä tarvitset menestyäksesi liiketoimintaprosessien digitalisoinnissa, uusien sovelluksein kehittämisessä tai aikansa eläneiden modernisoinnissa.

Herman IT on osa yli 100 – vuotiasta tietoliikenne- ja tekniikkapalveluihin keskittynyttä KPO – konsernia.

Osaamisalueet

ICT

AR, Augmented reality, Connectivity, IoT, Keinoäly, Monitorointi, T&K, Virtual reality, VR