Yritysesittely

Invenco on perustettu vuonna 2003 ja on tällä hetkellä jo yksi Suomen arvostetuimmista ja merkittävimmistä EPM-konsultointiyrityksistä.
Invenco on kasvanut kannattavasti ja liikevaihto oli edellisellä tilakaudella noin 7 miljoonaa euroa. Meitä Invencolaisia on tällä hetkellä 43 ja joukkomme kasvaa tasaiseen tahtiin. Luomalla lisäarvoa asiakkaillemme, luomme arvoa yhtiömme työntekijöille Osaamme toimia ja työskennellä eri toimialoilla tämän päivän vaatimusten tasolla tarmokkaasti, tehokkaasti ja yksilöä kunnioittaen. Haluamme tulla Suomen johtavaksi alan toimijaksi. Haluamme olla numero ykkönen imagossa ja asiakas tyytyväisyydessä.
Haluamme, että tuottavuutemme on yli alan keskiarvon. Haluamme, että meillä on hallittu ja kannattava kasvukehitys.
Tekninen osaamisemme kattaa kaikki tärkeimmät tietokantatuotteet, tiedon integrointiohjelmistot, business Intelligence -ohjelmistot sekä suunnittelun ja ennustamisen ohjelmistot. Invencoon on kertynyt osaamista suurimmasta osasta tiedon jalostuksen alueen teknologioista ja osa näistä on valikoitunut myös pitempi aikaisiksi kumppaneiksi. Näitä kumppaneitamme ovat IBM, Jedox, Microsoft, Tabella, Oracle, Qlik, SAS ja Informatica.

Vuosien varrella konsulttimme ovat tehneet toimeksiantoja hyvin erityyppisille ja kokoisille asiakasorganisaatioille hyödyntäen sekä uusia, että myös vähän varttuneempiakin teknologioita. Konsultointipalveluina meillä ovat esimerkiksi erilaiset arkkitehtuureihin, teknologian suorituskykyyn ja monitoimittaja ympäristöihin liittyvät neuvonta-, katselmointi- ja workshop-palvelut ja itse toteukset. Invencon perusperiaatteena on, että konsulttimme osaavat ja etenkin haluavat laittaa kätensä myös ”konepellin alle” ja toteuttaa itse ratkaisut. Emme siis tee pelkästään powerpoint-kalvoja, vaan toteutamme sen minkä olemme suunnitelleet.

Konsultoimme asiakkaitamme hyvin joustavasti ottaen huomioon asiakkaan tarpeet. Palveluihimme kuuluvat myös jatkuva ylläpito- ja tukipalvelu, joka helpottaa asiakkaidemme jokapäiväistä työtä sovellusten hyödyntäjinä. Näitä asiakkaita meillä on noin 20.

Invencolla on myös omaa tuotekehitystä. InControl-tuoteperheen avulla voidaan seurata, analysoida ja ohjata liiketoimintatietoja reaaliaikaisesti ja nopeasti.

Olemme myös erittäin verkostoituneita ja teemme paljon eri hankkeita eri kumppaneiden kanssa. Verkoston kautta meiltä löytyy myös vähän eksoottisempaa osaamista tarvittaessa. Asiakkaan halutessa Invenco Oy voi toimia myös jonkun toisen yrityksen alihankkijana tai yhteistyökumppanina.

Osaamisalueet

ICT, SW-products, System Integration

B2B, IoT, Logistiikka, Monitorointi, T&K