Yritysesittely

ioLiving on IoT-palveluiden edelläkävijä. Pilvipalvelussamme on jo yli 5 miljardia mittausta ja IoT laitteita on toimitettu yli 50.000 kpl. Liikevaihdostamme 70 % tulee viennistä. ioLiving palvelua hyödynnetään elintarvikeketjussa, ammattikeittiöissä sekä rakennustyömailla.

Ratkaisumme mahdollistaa jatkuvan mittaustiedon keräämisen ja seuranan havainnollisen käyttöliittymän kautta. Mittaustuloksia voidaan analysoida ja hyödyntää jatkuvasti ajasta ja paikasta riippumatta. ioLiving-ratkaisu on apuna silloin, kun halutaan johtaa tiedolla. SmartKitchen-ratkaisut on yksi palveluistamme.

ioLiving on perustettu 2013 ja pääkonttorimme on Oulussa. Asiakkaitamme ovat mm. Metos, Burlodge, Rendisk, Ali Group, Scandic Hotels, SafeDrying, Skanska, YIT, Ramirent, MP-Yhtymä, Lujabetoni, Museovirasto, Combico, Oulun Kosteustutkimus ja Palvelukeskus Helsinki. Liity sinäkin joukkoon!

Osaamisalueet

Cleanweb & IoT, Elektroniikkateollisuus, ICT, Kestävä kehitys, Mittausteknologia, SW-development, SW-products, Älykäs ja Puhdas Teollisuus / Cleantech ja Teollisuus

B2B, IoT