Yritysesittely

SmartKitchen tehdään yhdessä keittiöalan ammattilaisten kanssa

Olemme jo kymmenen vuoden ajan työskennelleet yhdessä keittiöalan ammattilaisten kanssa kehittääksemme aina vain parempia ratkaisuja food service -alalle. Tavoitteemme on helpottaa keittiöhenkilökunnan kiireistä arkea automatisoimalla rutiinit. Samalla alan tuotavuus paranee ja ympäristöjalanjälki pienenee. Digitaaliset ratkaisut ovat myös avain alan työvoimapulaan. Markkinoiden laajin valikoima helppokäyttöisiä digitaalisia ratkaisuja sekä pienille että suurille toimijoille. Palveluumme kuuluvat helppokäyttöiset ratkaisut omavalvontaan ja ruokahävikin vähentämiseen. Säästä aikaa, rahaa ja ympäristöä.

Olemme erityisen ylpeitä siitä, että kaikki mittaukset ja kirjaukset tehdään SmartKitchenin itse suunnittelemilla ja valmistamilla laitteilla sekä langattomalla teknologialla. Ja tietenkin tietoa käsitellään ja analysoidaan omassa pilvipalvelussa. Tietoturvallisesti, totta kai. Meillä on osaava ja innostunut henkilöstö, hyvä kumppaniverkosto sekä tyytyväiset asiakkaat. Ruokaturvallisuus ja kestävä kehitys ovat meille kaikille tärkeitä asioita.

Anna henkilökuntasi keskittyä oleelliseen. Digitalisoi rutiinit. Unohtakaa kynät ja paperi!

Osaamisalueet

Cleanweb & IoT, Elektroniikkateollisuus, ICT, Kestävä kehitys, Mittausteknologia, SW-development, SW-products, Älykäs ja Puhdas Teollisuus / Cleantech ja Teollisuus

B2B, IoT