Yritysesittely

LumoLinkillä teemme ideoista totta. Koski ideasi sitten yrityksesi kansainvälistymistä, uutta sovellusta tai kouluttautunutta henkilökuntaa, me autamme sinua pääsemään tavoitteisiisi. Olemme luoneet erilaisia web-ratkaisuja, kuten nettisivuja, laskeutumissivuja ja sovelluksia jo kymmenen vuotta.

Lisäksi toteuttamamme digitaalinen markkinointi on aina tuloksellista, sillä mututuntumien ja aavistusten sijaan luotamme faktoihin ja numeroihin. Vaikka nettisivut ja muiden web-toteutusten luominen on tärkeää, koemme kuitenkin analytiikan kuntoon laittamisen ensisijaiseksi prioriteetiksemme. Sen avulla voimme seurata kävijöitä, markkinoinnin laatua ja tehokkuutta, mikä sivustoilla toimii ja mikä ei. Meiltä saat apua muun muassa hakukoneoptimointiin, ja -markkinointiin, Facebook- ja Youtube-mainontaan, bannerimainontaan ja videomainontaan. Tuotamme myös graafisia palveluita.

Suurin osa LumoLinkin työntekijöistä on kaksikielisiä ja sen takia saamme paljon toimeksiantoja Suomesta Venäjälle. LumoLinkillä on toimistoja myös Venäjällä, Virossa ja Ukrainassa, joten jos tavoitteenasi on valloittaa tuotteellasi tai palveluillasi jokin näistä maista, meillä on paikallista osaamista.

Koska LumoLink on erittäinkin digimielinen, meitä ei valtakunnalliset rajat pysäytä. Teemme paljon yhteistyötä ja toimeksiantoja ulkomaille ja jos esimerkiksi sinua kiinnostaa kansainväliset markkinat, me osaamme auttaa! Olemme auttaneet useita suomalaisia yrityksiä aloittamaan tuotteiden myynnin Amazonissa ja menestymään siellä. Amazonin lisäksi Etsy on erittäin kätevä markkinapaikka, jonka salat myös tunnemme. Tai jos vaikka haluaisit perustaa oman verkkokaupan, autamme sinua siinäkin!

Jos omasi tai henkilökuntasi tietotaitotaso on auttamattomasti päivityksen tarpeessa, voit tilata meiltä koulutuksen! Olemme kouluttaneet yli 1000 ihmistä ja LumoLinkin luentoja on katsottu Youtubesta yli miljoona kertaa. Koulutusten aiheena voi olla Google Adwords, hakukoneoptimointi, Amazon, verkkokaupan luominen tai vaikka WordPress-koulutus. Voit myös ehdottaa omaa sisältöä koulutuksiin. Koulutuksemme ovat olleet erittäin pidettyjä, sillä muotoilemme ne juuri kohderyhmälle sopivaksi ja ne ovat hyvin käytännönläheisiä.

Osaamisalueet

Luovat alat, Mainonta ja viestintäpalvelut

B2B, Graafinen suunnittelu, Ohjelmapalvelut, Palvelumuotoilu, Sähköiset palvelut, Verkkokauppa