Yritysesittely

Maja shop on matalan kynnyksen sisustusverkkokauppa, josta jokainen löytää omaan budjettiinsa sopivat löydöt kotiin tai lahjaksi. Raikas, moderni ja skandinaavisen boheemi liike tarjoaa inspiraatiota ja löytöjä.

Maja nimenä on monelle läheinen. Kukapa ei olisi rakennellut majoja lapsena. Maja edustaa ajatusmaailmaa, jossa kodikkuus, viihtyisyys ja persoonallisuus kulkevat käsikädessä. Maja täytti juuri 2 vuotta ja on jo löytänyt tiensä Oululaisten ja yhä useampien suomalaisten elämään. Liikkeestä löytyy pääasiassa Pohjoismaiden trendikkäitä sisustusmerkkejä mutta kotimaiset tuotteet saavat koko ajan enemmän ja enemmän jalan sijaa. Julisteet, kortit ja suurinosa keittiötuotteista ovat kotimaisia ja monelle tuttu luottomerkki Muurla on myös suosittu sekä monen makuun. Maja shopilla on myös oma brändimerkki Maja Design. Brändin alta löytyy kortteja ja printtejä, jotka ovat suunniteltu ja painettu lähituotantoja Oulussa. Brändi laajenee pikkuhiljaa ja vastikään tuotiin markkinoille kotimaisesta sertifioidusta koivusta tehdyt leikkuulaudat, tarjottimet ja lasinaluset. Oulu-tuotteet ovat myös erittäin kysyttyjä ja niitä ostetaankin paljon erityisesti lahjaksi ja paikkakunnalta pois muuttaneiden suosikki on Oulu-juliste, joka tuo näin ollen uuteen kotiin palan Oulua mukanaan.

Palveluihimme kuuluvat myös yhteistyö stailaajien kanssa sekä myyntistailaukset ja sisustusneuvonta sekä suunnittelupalvelut. Olipa asiakkaanamme yritys tai yksityinen henkilö, tärkeintä meille on tyytyväinen asiakas ja onnistunut lopputulos.

Osaamisalueet

Erikoistavarakauppa, Kauppa, Palvelut, Logistiikka, Matkailu, Tukkukauppa ja agentuuriliikkeet, Verkkopalvelut

B2B, B2C, Sisustussuunnittelu, Verkkokauppa