Yritysesittely

Oulun Energia on 100 % suomalainen energia-alan suunnannäyttäjä. Tavoitteenamme on 100 % hiilineutraalisuus omassa energiantuotannossamme jo 2040-luvulla. Palveluksessamme on lähes 400 energia-alan ammattilaista. Toimintamme kattaa raaka-aineiden tuotannon, sähkön ja lämmön tuotannon, myynnin ja jakelun sekä alan erilaiset palvelut kuten älykkäät energiapalvelut, verkonhallinnan, urakoinnin ja ylläpidon.

Konserniin kuuluvat emoyhtiö Oulun Energia Oy:n lisäksi Oulun Sähkönmyynti Oy, Oulun Energia Siirto ja Jakelu Oy, Oulun Energia Urakointi Oy, Turveruukki Oy ja Huoltovoima Oy. Oulun kaupunki omistaa kokonaan konsernin emoyhtiö Oulun Energian.

Osaamisalueet

Aurinkoenergia, Bioenergia & biopolttoaineet, Energia ja materiaalitehokkuus, Energian tuotanto ja jakelu, Jätteestä energiaksi, Kiertotalous, Kunnossapito ja automaatio, Sähkön ja lämmön yhteistuotanto, kaukolämpö, Tuulivoima, Uusiutuva energia ja älykäs energiaverkko, Älykäs ja Puhdas Teollisuus / Cleantech ja Teollisuus, Älykäs kuljetus ja logistiikka

B2B, B2C, IoT, Teollisuus